pendik escort bayan
ak

Görme Engelli Öğretmenden Başkan Aydın'a Teşekkür

30.01.2019 - 14:48, Güncelleme: 30.01.2019 - 14:48
 

Görme Engelli Öğretmenden Başkan Aydın'a Teşekkür

SİVAS (AA) - Sivas'ta görme engelli bir öğretmen, engellilere verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür etti. Belediyeden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas'ta görme engelli bir öğretmen, engellilere verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, görme engelli öğretmen Selman Devecioğlu ve beraberindeki heyet, Aydın'ı makamında ziyaret etti. Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, engelliler için yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. Bu tür hizmetlerin devam edeceğini aktaran Aydın, "Bizler engelli derneklerinin sadece çay, kahve içilen alanlar olmasını istemedik. Bu konuda sizlerle birlikte çeşitli faaliyetler yaptık. Engelli vatandaşlarımızın bilgisayar kursu almaları, Kur’an-ı Kerim öğrenmeleri, meslek edindirme kurslarına katılmaları konusunda çalıştık. Temennimiz, bundan sonra seçilecek belediye başkanımızın bizden daha iyi hizmetler yapmasıdır.” ifadelerini kullandı. Görme engelli öğretmen Devecioğlu ise engellilere yönelik hizmetlerin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Derneklerimiz sadece ziyaret edilen bir durumdayken bugün engellilere yönelik üretim alanlarına dönüştü. Bu değişimde emeğiniz çok. Bir dönem Ankara’da yaşadım. Sivas, engellilere yönelik faaliyetler başta olmak üzere her konuda Ankara ile yarışır konuma geldi. Çalışmalarınız için teşekkür ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas'ta görme engelli bir öğretmen, engellilere verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür etti. Belediyeden yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas'ta görme engelli bir öğretmen, engellilere verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, görme engelli öğretmen Selman Devecioğlu ve beraberindeki heyet, Aydın'ı makamında ziyaret etti. Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, engelliler için yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Bu tür hizmetlerin devam edeceğini aktaran Aydın, "Bizler engelli derneklerinin sadece çay, kahve içilen alanlar olmasını istemedik. Bu konuda sizlerle birlikte çeşitli faaliyetler yaptık. Engelli vatandaşlarımızın bilgisayar kursu almaları, Kur’an-ı Kerim öğrenmeleri, meslek edindirme kurslarına katılmaları konusunda çalıştık. Temennimiz, bundan sonra seçilecek belediye başkanımızın bizden daha iyi hizmetler yapmasıdır.” ifadelerini kullandı.

Görme engelli öğretmen Devecioğlu ise engellilere yönelik hizmetlerin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Derneklerimiz sadece ziyaret edilen bir durumdayken bugün engellilere yönelik üretim alanlarına dönüştü. Bu değişimde emeğiniz çok. Bir dönem Ankara’da yaşadım. Sivas, engellilere yönelik faaliyetler başta olmak üzere her konuda Ankara ile yarışır konuma geldi. Çalışmalarınız için teşekkür ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.