pendik escort bayan
ak

Görme engelli eşi ile 3 çocuğuna 'göz' oluyor

15.11.2016 - 23:57, Güncelleme: 15.11.2016 - 23:57
 

Görme engelli eşi ile 3 çocuğuna 'göz' oluyor

Sivas'ın Zara ilçesinde yaşayan Keziban Sarıkaya, doğuştan görme engelli eşi ve onunla aynı kaderi paylaşan 3 çocuğunun adeta gözü oluyor.

 Sivas'ın Zara ilçesinde yaşayan Keziban Sarıkaya, doğuştan görme engelli eşi ve onunla aynı kaderi paylaşan 3 çocuğunun adeta gözü oluyor.  Keziban Sarıkaya, yaklaşık 28 yıl önce amcasının görme engelli oğlu Bahattin Sarıkaya ile evlendi. Çiftin 5 çocuğundan 3'ü de görme engelli dünyaya geldi.Zamanının büyük bölümünü evde geçiren baba Bahattin (50) ile çocukları Süleyman (26), Arzu (25) ve Sibel (18), anne Keziban Sarıkaya'nın yardımıyla günlük ihtiyaçlarını karşılıyor. Yeni Cami Mahallesi'nde iki odalı evde zor koşullarda yaşamını sürdüren aile, aldıkları engelli maaşıyla geçinmeye çalışıyor.Keziban Sarıkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşi ve çocukları için elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi."Onlara seve seve bakıyorum"Her yere onlarla gittiğini belirten Sarıkaya, "Hepsinden de memnunum. Onlara seve seve bakıyorum." diye konuştu.Hiçbir zaman "of" demeden eşi ve çocuklarına baktığını anlatan Sarıkaya, "Geçimimizi güçlükle sürdürüyoruz. Çocuklar bir şey istese durumumuz iyi olmadığı için hepsini yerine getiremiyorum. En büyük isteğim, oğlumun bir işe girmesi. Ölene kadar hepsine bakacağım." ifadelerini kullandı.Sarıkaya, "Çocuklarımı tedavileri için hastaneye götürdük, herhangi sonuç alamadık. 'Çaresi yok, ölene kadar böyle gidecek' dediler. Bu durum beni üzüyor. Büyük oğlum 26 yaşında, arkadaşlarının hepsi işe girdi ama o boşta geziyor. Evde duruyor, canı sıkılıyor. Eski kaymakamımız bilgisayar vermişti, onunla zaman geçiriyor. Açık liseye gidiyor." diye konuştu."Annem bize severek yardımcı oluyor"Çiftin en büyük çocukları Süleyman Sarıkaya ise her şeye rağmen hayata küsmediklerini belirtti.Babası, kendisi ve 2 kız kardeşinin görme engelli olması nedeniyle evin tüm iş yükünü annesinin çektiğini dile getiren Sarıkaya, "Annem bize severek yardımcı oluyor. Her şeyi her zaman yapacak durumda değiliz, gücümüz yettiğince birbirimize yardımcı oluyoruz." dedi.
Sivas'ın Zara ilçesinde yaşayan Keziban Sarıkaya, doğuştan görme engelli eşi ve onunla aynı kaderi paylaşan 3 çocuğunun adeta gözü oluyor.

 

Sivas'ın Zara ilçesinde yaşayan Keziban Sarıkaya, doğuştan görme engelli eşi ve onunla aynı kaderi paylaşan 3 çocuğunun adeta gözü oluyor.

 
Görme engelli eşi ile 3 çocuğuna 'göz' oluyor
 

Keziban Sarıkaya, yaklaşık 28 yıl önce amcasının görme engelli oğlu Bahattin Sarıkaya ile evlendi. Çiftin 5 çocuğundan 3'ü de görme engelli dünyaya geldi.

Zamanının büyük bölümünü evde geçiren baba Bahattin (50) ile çocukları Süleyman (26), Arzu (25) ve Sibel (18), anne Keziban Sarıkaya'nın yardımıyla günlük ihtiyaçlarını karşılıyor. Yeni Cami Mahallesi'nde iki odalı evde zor koşullarda yaşamını sürdüren aile, aldıkları engelli maaşıyla geçinmeye çalışıyor.

Keziban Sarıkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşi ve çocukları için elinden gelen her şeyi yaptığını söyledi.

"Onlara seve seve bakıyorum"

Her yere onlarla gittiğini belirten Sarıkaya, "Hepsinden de memnunum. Onlara seve seve bakıyorum." diye konuştu.

Hiçbir zaman "of" demeden eşi ve çocuklarına baktığını anlatan Sarıkaya, "Geçimimizi güçlükle sürdürüyoruz. Çocuklar bir şey istese durumumuz iyi olmadığı için hepsini yerine getiremiyorum. En büyük isteğim, oğlumun bir işe girmesi. Ölene kadar hepsine bakacağım." ifadelerini kullandı.

Sarıkaya, "Çocuklarımı tedavileri için hastaneye götürdük, herhangi sonuç alamadık. 'Çaresi yok, ölene kadar böyle gidecek' dediler. Bu durum beni üzüyor. Büyük oğlum 26 yaşında, arkadaşlarının hepsi işe girdi ama o boşta geziyor. Evde duruyor, canı sıkılıyor. Eski kaymakamımız bilgisayar vermişti, onunla zaman geçiriyor. Açık liseye gidiyor." diye konuştu.

"Annem bize severek yardımcı oluyor"

Çiftin en büyük çocukları Süleyman Sarıkaya ise her şeye rağmen hayata küsmediklerini belirtti.

Babası, kendisi ve 2 kız kardeşinin görme engelli olması nedeniyle evin tüm iş yükünü annesinin çektiğini dile getiren Sarıkaya, "Annem bize severek yardımcı oluyor. Her şeyi her zaman yapacak durumda değiliz, gücümüz yettiğince birbirimize yardımcı oluyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.