pendik escort bayan
ak

Görev Başında Vefat Eden Polis Memuru, Aksaray'da Defnedildi

23.09.2018 - 14:33, Güncelleme: 23.09.2018 - 14:33
 

Görev Başında Vefat Eden Polis Memuru, Aksaray'da Defnedildi

AKSARAY (AA) - Konya'da görevli olduğu polis merkezinde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru, memleketi Aksaray’da...

AKSARAY (AA) - Konya'da görevli olduğu polis merkezinde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru, memleketi Aksaray’da defnedildi.Konya'nın merkez Karatay ilçesindeki Fatih Polis Merkezinde görevli polis memuru Alpaslan Ekinci (49), görev başındayken fenalaşmış ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.Polis memuru Ekinci için memleketi Aksaray’da tören düzenlendi. Törene, Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ve Konya'dan çok sayıda polis memuru katıldı.Ekinci, törenin ardından Somuncu Baba Külliyesi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ervah Kabristanlığına defnedildi.
AKSARAY (AA) - Konya'da görevli olduğu polis merkezinde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru, memleketi Aksaray’da...

AKSARAY (AA) - Konya'da görevli olduğu polis merkezinde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden polis memuru, memleketi Aksaray’da defnedildi.

Konya'nın merkez Karatay ilçesindeki Fatih Polis Merkezinde görevli polis memuru Alpaslan Ekinci (49), görev başındayken fenalaşmış ve geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Polis memuru Ekinci için memleketi Aksaray’da tören düzenlendi.

Törene, Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ve Konya'dan çok sayıda polis memuru katıldı.

Ekinci, törenin ardından Somuncu Baba Külliyesi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ervah Kabristanlığına defnedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.