pendik escort bayan
ak

Görev Başında Kalbine Yenik Düşen Polis Defnedildi

01.09.2018 - 17:23, Güncelleme: 01.09.2018 - 17:23
 

Görev Başında Kalbine Yenik Düşen Polis Defnedildi

Görevi sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis memuru, Niğde'de toprağa verildi

NİĞDE (AA) - Mersin'de görevi sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 43 yaşındaki polis memuru, Niğde'de toprağa verildi.Karayoluyla Niğde'ye getirilen Adem Can'ın cenazesi, Fatih Sultan Mehmet Camisi'ne getirilerek helallik alındı.Can, kılınan cenaze namazının ardından Derbent Mezarlığı'na defnedildi.Törene, babasının polis üniformasını giyen 15 yaşındaki oğlu Batuhan ile kardeşi Alperen Can'ın (8) yanı sıra yakınları, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Belediye Başkanı Rifat Özkan, çok sayıda polis ve vatandaşlar katıldı.
Görevi sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis memuru, Niğde'de toprağa verildi

NİĞDE (AA) - Mersin'de görevi sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 43 yaşındaki polis memuru, Niğde'de toprağa verildi.

Karayoluyla Niğde'ye getirilen Adem Can'ın cenazesi, Fatih Sultan Mehmet Camisi'ne getirilerek helallik alındı.

Can, kılınan cenaze namazının ardından Derbent Mezarlığı'na defnedildi.

Törene, babasının polis üniformasını giyen 15 yaşındaki oğlu Batuhan ile kardeşi Alperen Can'ın (8) yanı sıra yakınları, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Belediye Başkanı Rifat Özkan, çok sayıda polis ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.