pendik escort bayan
ak

Gönüllü Öğretmenler Korosu Üçüncü Konserini Osmaniye’de Verdi.

Kültür-Sanat 03.06.2014 - 00:08, Güncelleme: 03.06.2014 - 00:08
 

Gönüllü Öğretmenler Korosu Üçüncü Konserini Osmaniye’de Verdi.

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gönüllü Öğretmenler Korusu üçüncü konserini Osmaniye'de gerçekleştirdi.

Osmaniye Cebeli Bereket Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Türk Halk Müziği Konserine; Osmaniye Valisi Dr.Mehmet Oduncu, Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Suat Ünal, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcıları Ali Çağlar ve Dr. M. H. Nail Anlar, Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Tabur, Osmaniye Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Sivas Milli Eğitim Müdür Vekili Çetin Özdemir, Şube Müdürü Şinasi Perçin ve çok sayıda davetli katıldı. Konser öncesinde bir konuşma yapan Sivas Milli Eğitim Müdür Vekili Çetin Özdemir, Sivas Gönüllü Öğretmenler Korosu hakkında bilgi verdi. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas İli’nin aynı zamanda bir kültür ve sanat merkezi olduğunu belirten Özdemir, konserin Osmaniye’de gerçekleşmesi yönündeki katkılarından dolayı başta Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti. 7 koro, 7 solo olmak üzere toplam 14 Türk Halk Müziği eserinin icra edildiği Konser Programı, tüm katılımcıların büyük beğenisini topladı. Konserin bitiminde salondaki izleyicilerin yoğun isteği üzerine bir türkü daha seslendiren Sivas Gönüllü Öğretmenler Korosu, Osmaniyeli sanatseverlerin de gönlünü fethetti.   Konser sonunda bir konuşma yapan Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu; “Sivas halk müziğimizin beşiğidir. 5 yıl Sivas’ta vali yardımcılığı yapmış biri olarak bizler Sivas’ı ve Sivaslıları çok seviyoruz. Bu konserle, Osmaniye ile Sivas arasında bir köprü kurulmuştur. İnşallah bundan sonra da Sivas ve Osmaniye arasında karşılıklı olarak gidip gelecek çok gruplar ve gerçekleştirilecek icraatlar olacaktır diye düşünüyorum. Sivas Gönüllü Öğretmenler Koromuzun başarılı konserine salonu dolduran tüm Osmaniyelilerin de eşlik etmesiyle ortaya çıkan bu güzel atmosferi hep birlikte yaşadık. Bu güzelliği bizimle paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sivas’tan gelen konularımıza hem İlimize teşriflerinden dolayı hem de sahnedeki performanslarından dolayı tüm Osmaniyeliler adına teşekkürlerimi sunuyor ve tebrik ediyorum.” dedi.   Facebook Sayfamız =>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni       İletişim: sivasbulteni@yandex.com
Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gönüllü Öğretmenler Korusu üçüncü konserini Osmaniye'de gerçekleştirdi.

Osmaniye Cebeli Bereket Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Türk Halk Müziği Konserine; Osmaniye Valisi Dr.Mehmet Oduncu, Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Suat Ünal, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcıları Ali Çağlar ve Dr. M. H. Nail Anlar, Osmaniye İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Tabur, Osmaniye Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, Sivas Milli Eğitim Müdür Vekili Çetin Özdemir, Şube Müdürü Şinasi Perçin ve çok sayıda davetli katıldı.


Konser öncesinde bir konuşma yapan Sivas Milli Eğitim Müdür Vekili Çetin Özdemir, Sivas Gönüllü Öğretmenler Korosu hakkında bilgi verdi. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas İli’nin aynı zamanda bir kültür ve sanat merkezi olduğunu belirten Özdemir, konserin Osmaniye’de gerçekleşmesi yönündeki katkılarından dolayı başta Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.


7 koro, 7 solo olmak üzere toplam 14 Türk Halk Müziği eserinin icra edildiği Konser Programı, tüm katılımcıların büyük beğenisini topladı. Konserin bitiminde salondaki izleyicilerin yoğun isteği üzerine bir türkü daha seslendiren Sivas Gönüllü Öğretmenler Korosu, Osmaniyeli sanatseverlerin de gönlünü fethetti.

 

Konser sonunda bir konuşma yapan Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu; “Sivas halk müziğimizin beşiğidir. 5 yıl Sivas’ta vali yardımcılığı yapmış biri olarak bizler Sivas’ı ve Sivaslıları çok seviyoruz. Bu konserle, Osmaniye ile Sivas arasında bir köprü kurulmuştur. İnşallah bundan sonra da Sivas ve Osmaniye arasında karşılıklı olarak gidip gelecek çok gruplar ve gerçekleştirilecek icraatlar olacaktır diye düşünüyorum. Sivas Gönüllü Öğretmenler Koromuzun başarılı konserine salonu dolduran tüm Osmaniyelilerin de eşlik etmesiyle ortaya çıkan bu güzel atmosferi hep birlikte yaşadık. Bu güzelliği bizimle paylaştığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sivas’tan gelen konularımıza hem İlimize teşriflerinden dolayı hem de sahnedeki performanslarından dolayı tüm Osmaniyeliler adına teşekkürlerimi sunuyor ve tebrik ediyorum.” dedi.

 

Facebook Sayfamız =>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom


Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni

  

 

 İletişim: sivasbulteni@yandex.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.