pendik escort bayan
ak

Gönüllü Gençler, İlkokul Öğrencilerini Sevindirdi

Siyaset 30.04.2018 - 11:38, Güncelleme: 30.04.2018 - 11:38
 

Gönüllü Gençler, İlkokul Öğrencilerini Sevindirdi

Kırşehir’de, Cacabey Gençlik Merkezi üyesi gençler, onarımını yaptıkları okulun öğrencilerine etkinlik düzenledi

KIRŞEHİR - (AA) - Kırşehir'de gönüllü gençler, bakım ve onarımına katkı yaptıkları ilkokulda "Merkezim Her Yerde" Projesi kapsamında öğrencilerle etkinlik düzenledi.Cacabey Gençlik Merkezi üyesi gönüllü gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın uyguladığı "Merkezim Her Yerde" projesi ve "İyilik Ağacı" çalışmaları çerçevesinde Gölhisar Mahallesi’nde bulunan Muzaffer Mermer İlkokulu'ndaki öğrencilerle bir araya geldi.Yarıyıl tatilinde bakım ve onarımı yapılan okulda düzenlenen programda öğrenciler ve gönüllü gençler sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal birçok etkinlik gerçekleştirdi. Okul bahçesindeki etkinlikte çocuk oyunları ve çeşitli gösteriler sunan öğrenciler, eğlenceli dakikalar yaşadı.Gençlik liderleri ve gönüllü gençler, okulun öğretmenleri, öğrencileri ve velilere Gölhisar piknik alanında ikramda bulundu. Okul müdürü Hayrettin İnan, burada yaptığı konuşmada, Cacabey Gençlik Merkezi’nin Muzaffer Mermer İlkokulu’na sağladığı katkılardan bahsetti. Projenin kendi okullarında uygulanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İnan, şöyle devam etti:"2017- 2018 eğitim öğretim yılında Cacabey Gençlik Merkezi ile okulumuz arasında gerçekleştirilen 'Merkezim Her Yerde' projesi 'İyilik Ağacı' çalışmaları kapsamında her ay düzenli olarak ortaokul öğrencilerimize edebiyatımızın tanınmış yazarlarının kitapları okutulup anlatımları yapıldı. Bu şekilde öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı ve sevgisi kazandırılmaya çalışıldı. Gençlik merkezi liderlerimizin ve gönüllü gençlerin bakım ve onarımını yaptığı okulumuza Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından basketbol potaları ve voleybol direkleri kazandırıldı. Ortaklaşa gerçekleştirilen şenliğimizde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."Etkinliğe, Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan, Cacabey Gençlik Merkezi Müdürü Halil Sürsavur, gençlik liderleri, gönüllü gençler, Muzaffer Mermer İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri ile veliler katıldı.
Kırşehir’de, Cacabey Gençlik Merkezi üyesi gençler, onarımını yaptıkları okulun öğrencilerine etkinlik düzenledi

KIRŞEHİR - (AA) - Kırşehir'de gönüllü gençler, bakım ve onarımına katkı yaptıkları ilkokulda "Merkezim Her Yerde" Projesi kapsamında öğrencilerle etkinlik düzenledi.

Cacabey Gençlik Merkezi üyesi gönüllü gençler, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın uyguladığı "Merkezim Her Yerde" projesi ve "İyilik Ağacı" çalışmaları çerçevesinde Gölhisar Mahallesi’nde bulunan Muzaffer Mermer İlkokulu'ndaki öğrencilerle bir araya geldi.

Yarıyıl tatilinde bakım ve onarımı yapılan okulda düzenlenen programda öğrenciler ve gönüllü gençler sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal birçok etkinlik gerçekleştirdi. Okul bahçesindeki etkinlikte çocuk oyunları ve çeşitli gösteriler sunan öğrenciler, eğlenceli dakikalar yaşadı.

Gençlik liderleri ve gönüllü gençler, okulun öğretmenleri, öğrencileri ve velilere Gölhisar piknik alanında ikramda bulundu.

Okul müdürü Hayrettin İnan, burada yaptığı konuşmada, Cacabey Gençlik Merkezi’nin Muzaffer Mermer İlkokulu’na sağladığı katkılardan bahsetti.

Projenin kendi okullarında uygulanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren İnan, şöyle devam etti:

"2017- 2018 eğitim öğretim yılında Cacabey Gençlik Merkezi ile okulumuz arasında gerçekleştirilen 'Merkezim Her Yerde' projesi 'İyilik Ağacı' çalışmaları kapsamında her ay düzenli olarak ortaokul öğrencilerimize edebiyatımızın tanınmış yazarlarının kitapları okutulup anlatımları yapıldı. Bu şekilde öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı ve sevgisi kazandırılmaya çalışıldı. Gençlik merkezi liderlerimizin ve gönüllü gençlerin bakım ve onarımını yaptığı okulumuza Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından basketbol potaları ve voleybol direkleri kazandırıldı. Ortaklaşa gerçekleştirilen şenliğimizde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

Etkinliğe, Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan, Cacabey Gençlik Merkezi Müdürü Halil Sürsavur, gençlik liderleri, gönüllü gençler, Muzaffer Mermer İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri ile veliler katıldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.