pendik escort bayan
ak

Gölova’da "Tübitak 4006 Bilim Fuarı" Açıldı

03.05.2019 - 09:58, Güncelleme: 03.05.2019 - 09:58
 

Gölova’da "Tübitak 4006 Bilim Fuarı" Açıldı

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı"nın açılışı gerçekleştirildi.Hasan Şakar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri tarafından...

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı"nın açılışı gerçekleştirildi.Hasan Şakar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açılışında konuşan Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu, geleceğin teminatı olan gençlerin güzel çalışmalara imza attığını söyledi.Gençlere her zaman güvendiklerini aktaran Karaosmanoğlu, "Güvendiğimiz gençlerimizin bu çalışmaları takdire şayandır. Tüm öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Gerçekten güzel işlere imza atıyorlar. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır." dedi.Karaosmanoğlu, daha sonra fuar alanını gezerek, projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.
SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı"nın açılışı gerçekleştirildi.Hasan Şakar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri tarafından...

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı"nın açılışı gerçekleştirildi.

Hasan Şakar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri tarafından düzenlenen "TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı" açılışında konuşan Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu, geleceğin teminatı olan gençlerin güzel çalışmalara imza attığını söyledi.

Gençlere her zaman güvendiklerini aktaran Karaosmanoğlu, "Güvendiğimiz gençlerimizin bu çalışmaları takdire şayandır. Tüm öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Gerçekten güzel işlere imza atıyorlar. Onlarla ne kadar gurur duysak azdır." dedi.

Karaosmanoğlu, daha sonra fuar alanını gezerek, projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.