pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölova'da Okuma Yazma Öğrenenler İçin Sertifika Töreni

23.02.2018 - 17:23, Güncelleme: 23.02.2018 - 17:23
 

Gölova'da Okuma Yazma Öğrenenler İçin Sertifika Töreni

SİVAS (AA) - Gölova okuma yazma kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.Kaymakam Ali İhsan Başak, kaymakamlıkta düzenlenen...

SİVAS (AA) - Gölova okuma yazma kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.Kaymakam Ali İhsan Başak, kaymakamlıkta düzenlenen sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, okuma yazmanın insanlar için en temel ihtiyaç ve hak olduğunu söyledi.Her vatandaşın okur yazarlık bilgi ve becerisine sahip olması gerektiğine dikkati çeken Başak, "Okuma yazma seferberliğine Gölova halkının yoğun ilgi göstereceğine inanıyorum. Bu kursumuzu tamamlayan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Azimli olarak kursa katıldılar ve okur yazar belgelerini almaya hak kazandılar." diye konuştu.Sertifika dağıtım programına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Sönmez ve Halk Eğitimi Müdür Vekili Meryem Akkoyun da eşlik etti.Kaymakam Başak ve beraberindekiler daha sonra ilçede açılan okuma yazma kursunu ziyaret etti.İlçe merkezinde 3, köylerde 2 olmak üzere toplamda 5 kurs açıldığını aktaran Başak, "Şu ana kadar tespit edilen ve ön kayıtları yapılan 33 okuma, yazma bilmeyen kursiyer var. Okuma, yazma bilmeyen kursiyer tespitleri için alan taramaları sürekli yapılacak ve ihtiyaca göre yeni kurslar açılacak." dedi.
SİVAS (AA) - Gölova okuma yazma kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.Kaymakam Ali İhsan Başak, kaymakamlıkta düzenlenen...

SİVAS (AA) - Gölova okuma yazma kursunu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Kaymakam Ali İhsan Başak, kaymakamlıkta düzenlenen sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, okuma yazmanın insanlar için en temel ihtiyaç ve hak olduğunu söyledi.

Her vatandaşın okur yazarlık bilgi ve becerisine sahip olması gerektiğine dikkati çeken Başak, "Okuma yazma seferberliğine Gölova halkının yoğun ilgi göstereceğine inanıyorum. Bu kursumuzu tamamlayan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Azimli olarak kursa katıldılar ve okur yazar belgelerini almaya hak kazandılar." diye konuştu.

Sertifika dağıtım programına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Sönmez ve Halk Eğitimi Müdür Vekili Meryem Akkoyun da eşlik etti.

Kaymakam Başak ve beraberindekiler daha sonra ilçede açılan okuma yazma kursunu ziyaret etti.

İlçe merkezinde 3, köylerde 2 olmak üzere toplamda 5 kurs açıldığını aktaran Başak, "Şu ana kadar tespit edilen ve ön kayıtları yapılan 33 okuma, yazma bilmeyen kursiyer var. Okuma, yazma bilmeyen kursiyer tespitleri için alan taramaları sürekli yapılacak ve ihtiyaca göre yeni kurslar açılacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.