pendik escort bayan
ak

Gölova'da Öğrenciler Fidan Dikti

16.04.2018 - 15:18, Güncelleme: 16.04.2018 - 15:18
 

Gölova'da Öğrenciler Fidan Dikti

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gölova ilçesinde öğrenciler fidan dikti. Gölova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından fidan dikme etkinliği düzenlendi. Kaymakam...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gölova ilçesinde öğrenciler fidan dikti. Gölova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından fidan dikme etkinliği düzenlendi. Kaymakam Ali İhsan Başak, etkinlikte yaptığı konuşmada, fidan dikmenin büyük bir sosyal faaliyet ve hayır olduğunu söyledi. Öğrencilerden yeşil bir çevre için fidan dikmelerini isteyen Başak, “Öğrencilerin daha sağlıklı bir çevreye sahip olması için yapılan bu çalışmalar, ilçemiz için örnek teşkil etmektedir. Her öğrenci bir fidan dikerek fidanına sahip çıksın, onu büyütsün. Çocuklara ağaç sevgisini aşılamak ve bugünü çocuklarla paylaşmak çok güzel bir duygudur." dedi.Etkinlikte 500 çam fidanı toprakla buluşturuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Sönmez, Sivas İl Genel Meclisi Gölova Üyesi İlyas Vahapoğlu, İlçe Vaizi Yavuz Arslan ile okul müdürleri, öğretmenler de etkinliğe katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Gölova ilçesinde öğrenciler fidan dikti. Gölova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından fidan dikme etkinliği düzenlendi. Kaymakam...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gölova ilçesinde öğrenciler fidan dikti.

Gölova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından fidan dikme etkinliği düzenlendi.

Kaymakam Ali İhsan Başak, etkinlikte yaptığı konuşmada, fidan dikmenin büyük bir sosyal faaliyet ve hayır olduğunu söyledi.

Öğrencilerden yeşil bir çevre için fidan dikmelerini isteyen Başak, “Öğrencilerin daha sağlıklı bir çevreye sahip olması için yapılan bu çalışmalar, ilçemiz için örnek teşkil etmektedir. Her öğrenci bir fidan dikerek fidanına sahip çıksın, onu büyütsün. Çocuklara ağaç sevgisini aşılamak ve bugünü çocuklarla paylaşmak çok güzel bir duygudur." dedi.

Etkinlikte 500 çam fidanı toprakla buluşturuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Sönmez, Sivas İl Genel Meclisi Gölova Üyesi İlyas Vahapoğlu, İlçe Vaizi Yavuz Arslan ile okul müdürleri, öğretmenler de etkinliğe katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.