pendik escort bayan
ak

Gölova'da "Kariyer Günleri" Etkinliği

22.02.2018 - 13:48, Güncelleme: 22.02.2018 - 13:48
 

Gölova'da "Kariyer Günleri" Etkinliği

SİVAS (AA) - Gölova'da Kaymakamı Ali İhsan Başak, "Kariyer Günleri" etkinliği programına konuk oldu.Şehit Hami Önge İmam Hatip Ortaokuluna giden Kaymakam...

SİVAS (AA) - Gölova'da Kaymakamı Ali İhsan Başak, "Kariyer Günleri" etkinliği programına konuk oldu.Şehit Hami Önge İmam Hatip Ortaokuluna giden Kaymakam Başak, ilk olarak okul müdürü Musa Çiltaş ve öğretmenlerden okul hakkında bilgi aldı. Başak, daha sonra Kariyer Günleri programına katılarak öğrencilerle yöneticilik üzerine söyleşi gerçekleştirdi.İyi bir yöneticide olması gerekenler, yöneticiliği zorluklarını öğrencilerle paylaşan Başak, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.Meslek tanıtım günlerinin öğrencilerin bilinçlenmesi adına güzel bir faaliyet olduğunu ifade eden Kaymakam Başak, ellerinden geldiği kadar öğrenciye ve eğitime destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
SİVAS (AA) - Gölova'da Kaymakamı Ali İhsan Başak, "Kariyer Günleri" etkinliği programına konuk oldu.Şehit Hami Önge İmam Hatip Ortaokuluna giden Kaymakam...

SİVAS (AA) - Gölova'da Kaymakamı Ali İhsan Başak, "Kariyer Günleri" etkinliği programına konuk oldu.

Şehit Hami Önge İmam Hatip Ortaokuluna giden Kaymakam Başak, ilk olarak okul müdürü Musa Çiltaş ve öğretmenlerden okul hakkında bilgi aldı.

Başak, daha sonra Kariyer Günleri programına katılarak öğrencilerle yöneticilik üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

İyi bir yöneticide olması gerekenler, yöneticiliği zorluklarını öğrencilerle paylaşan Başak, öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Meslek tanıtım günlerinin öğrencilerin bilinçlenmesi adına güzel bir faaliyet olduğunu ifade eden Kaymakam Başak, ellerinden geldiği kadar öğrenciye ve eğitime destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.