pendik escort bayan
ak

Gölova'da Genç Çiftçilere Damızlık Düve Dağıtıldı

19.09.2017 - 15:28, Güncelleme: 19.09.2017 - 15:28
 

Gölova'da Genç Çiftçilere Damızlık Düve Dağıtıldı

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde, Genç Çiftçi Projesi kapsamında projeleri kabul edilen 2 genç çiftçiye 12 baş damızlık düve dağıtıldı. Gıda Tarım...

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde, Genç Çiftçi Projesi kapsamında projeleri kabul edilen 2 genç çiftçiye 12 baş damızlık düve dağıtıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2017 yılı Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi kapsamında ilçe merkezinden Murat Polat ve Demirkonak köyünden Hülya Usal’a 6’şar adet düve teslimi yapıldı. Genç çiftçileri makamında kabul eden Gölova Kaymakamı Ali İhsan Başak, projenin ilçeye ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.Tarım ve hayvancılık alanında hükümetin büyük destekler verdiğini kaydeden Kaymakam Başak, şöyle konuştu:"Hükümetimizin destekleme programlarını gerek muhtarlarımız, gerekse duyurularla halkımıza duyurmaya çalışıyoruz. Fakat bu konuda vatandaşlarımızın da ilçe müdürlüğümüze gelerek destekleme programları hakkında bilgi almalarını istiyoruz. Amacımız hem ilçemizde, hem de bölgemizde besiciliği ve tarımı geliştirmektir."
SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde, Genç Çiftçi Projesi kapsamında projeleri kabul edilen 2 genç çiftçiye 12 baş damızlık düve dağıtıldı. Gıda Tarım...

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde, Genç Çiftçi Projesi kapsamında projeleri kabul edilen 2 genç çiftçiye 12 baş damızlık düve dağıtıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2017 yılı Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi kapsamında ilçe merkezinden Murat Polat ve Demirkonak köyünden Hülya Usal’a 6’şar adet düve teslimi yapıldı.

Genç çiftçileri makamında kabul eden Gölova Kaymakamı Ali İhsan Başak, projenin ilçeye ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Tarım ve hayvancılık alanında hükümetin büyük destekler verdiğini kaydeden Kaymakam Başak, şöyle konuştu:

"Hükümetimizin destekleme programlarını gerek muhtarlarımız, gerekse duyurularla halkımıza duyurmaya çalışıyoruz. Fakat bu konuda vatandaşlarımızın da ilçe müdürlüğümüze gelerek destekleme programları hakkında bilgi almalarını istiyoruz. Amacımız hem ilçemizde, hem de bölgemizde besiciliği ve tarımı geliştirmektir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.