pendik escort bayan
ak

Gölova'da 100. Yıl Hatıra Ormanı Oluşturuldu

30.05.2019 - 16:23, Güncelleme: 30.05.2019 - 16:23
 

Gölova'da 100. Yıl Hatıra Ormanı Oluşturuldu

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde Sivas Kongre'sinin 100. yılı etkinlikleri kapsamında oluşturulan hatıra ormanına fidan dikildi. Fidan dikim töreninde konuşan...

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde Sivas Kongre'sinin 100. yılı etkinlikleri kapsamında oluşturulan hatıra ormanına fidan dikildi. Fidan dikim töreninde konuşan Gölova Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, Sivas Kongresi'nin 100. yılının çeşitli etkinliklerle kutlandığını söyledi. Bu kapsamda oluşturulan hatıra ormanına 1919 çam fidanı dikildiğini aktaran Karaosmanoğlu, "Ülkemizin büyük bir kısmı ormanlarla kaplı. Bir fidanın büyüyerek ağaç olması toprağın ona can vermesi çok önemli. Ormanları korumamızın önemini zaten biliyoruz, bu nedenle toplumsal duyarlılığı bu konuda arttırmalıyız." dedi. Ormanların korunması hususunda da uyarıda bulunan Karaosmanoğlu, "Gerek orman yangınların önlenmesi, çevrenin temiz tutulması manasında 7'den 70'e küçükten büyüğe herkese görev düşüyor. Bu proje kapsamında burada fidan dikeceğiz. Elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Bu tarz sosyal projelerde her zaman varız ve her zaman da olacağız." diye konuştu.Ağaç dikim etkinliğine Gölova Ziraat Odası Başkanı İlyas Vahapoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yılmaz Sönmezateş, Milli Eğitim Müdürü Salih Sönmez ve öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde Sivas Kongre'sinin 100. yılı etkinlikleri kapsamında oluşturulan hatıra ormanına fidan dikildi. Fidan dikim töreninde konuşan...

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde Sivas Kongre'sinin 100. yılı etkinlikleri kapsamında oluşturulan hatıra ormanına fidan dikildi.

Fidan dikim töreninde konuşan Gölova Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, Sivas Kongresi'nin 100. yılının çeşitli etkinliklerle kutlandığını söyledi.

Bu kapsamda oluşturulan hatıra ormanına 1919 çam fidanı dikildiğini aktaran Karaosmanoğlu, "Ülkemizin büyük bir kısmı ormanlarla kaplı. Bir fidanın büyüyerek ağaç olması toprağın ona can vermesi çok önemli. Ormanları korumamızın önemini zaten biliyoruz, bu nedenle toplumsal duyarlılığı bu konuda arttırmalıyız." dedi.

Ormanların korunması hususunda da uyarıda bulunan Karaosmanoğlu, "Gerek orman yangınların önlenmesi, çevrenin temiz tutulması manasında 7'den 70'e küçükten büyüğe herkese görev düşüyor. Bu proje kapsamında burada fidan dikeceğiz. Elimizden geldiğince yardımcı olacağız. Bu tarz sosyal projelerde her zaman varız ve her zaman da olacağız." diye konuştu.

Ağaç dikim etkinliğine Gölova Ziraat Odası Başkanı İlyas Vahapoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yılmaz Sönmezateş, Milli Eğitim Müdürü Salih Sönmez ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.