pendik escort bayan
ak

Gölova İlçesine Atanan Bekçilerden Ziyaret

28.02.2019 - 15:08, Güncelleme: 28.02.2019 - 15:08
 

Gölova İlçesine Atanan Bekçilerden Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gölova ilçesine atanan çarşı ve mahalle bekçileri, Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.Göreve başlayan bekçilere...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gölova ilçesine atanan çarşı ve mahalle bekçileri, Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.Göreve başlayan bekçilere hayırlı olsun dileklerini ileten Karaosmanoğlu şunları kaydetti:"Bizi büyük millet, güçlü devlet kılan en önemli özelliğimiz birlik, beraberlik ve kardeşliğimizdir. İnsanımız, bizim için en kıymetli, en değerli varlığımızdır. Bu asil ve aziz milletin fertleri bugünden sonra sizlere emanettir. Bu emaneti canınız pahasına korumak ise sizlerin asli görevinizdir. Bundan böyle Gölova ilçemizin emniyet ve güvenliğine güç katacağınıza yürekten inanıyorum. İlçemizin asayiş ve güvenliği kapsamında vatandaşlarımızın canını ve malını korumak için bekçilerimizin özveriyle çalışacağına inanıyorum."Ziyarette, Emniyet Amir Vekili Abdulcelil Cilt de hazır bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Gölova ilçesine atanan çarşı ve mahalle bekçileri, Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.Göreve başlayan bekçilere...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gölova ilçesine atanan çarşı ve mahalle bekçileri, Kaymakam Adnan Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Göreve başlayan bekçilere hayırlı olsun dileklerini ileten Karaosmanoğlu şunları kaydetti:

"Bizi büyük millet, güçlü devlet kılan en önemli özelliğimiz birlik, beraberlik ve kardeşliğimizdir. İnsanımız, bizim için en kıymetli, en değerli varlığımızdır. Bu asil ve aziz milletin fertleri bugünden sonra sizlere emanettir. Bu emaneti canınız pahasına korumak ise sizlerin asli görevinizdir. Bundan böyle Gölova ilçemizin emniyet ve güvenliğine güç katacağınıza yürekten inanıyorum. İlçemizin asayiş ve güvenliği kapsamında vatandaşlarımızın canını ve malını korumak için bekçilerimizin özveriyle çalışacağına inanıyorum."

Ziyarette, Emniyet Amir Vekili Abdulcelil Cilt de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.