pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı'ndan Afrin'e Yardım Tırı

20.04.2018 - 19:03, Güncelleme: 20.04.2018 - 19:03
 

Gölbaşı'ndan Afrin'e Yardım Tırı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından hazırlanan bir tır gıda yardımı, Afrin'e ulaştırılmak üzere yola çıktı.Belediyeden yapılan yazılı...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından hazırlanan bir tır gıda yardımı, Afrin'e ulaştırılmak üzere yola çıktı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yardımların Afrin'de görev yapan güvenlik güçlerine ve Afrin halkına ulaştırılmak üzere Hatay'a gönderildiği ifade edildi.Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Kardeşlik Köprüsü Yardım Tırı" olarak adlandırdıkları ve içerisinde gıda, giyim ve insani yardım malzemesi olan tırı uğurladıklarını kaydetti.Gönderdikleri yardım malzemelerinin Afrin'de destan yazan güvenlik güçlerine ve Afrin halkına ulaşacağının altını çizen Duruay, "Gönderilen tırın güvenlik güçlerimize ve bölge halkına hem moral olacağını hem de ihtiyaçlarını bir nebze olsa da gidereceğini düşünüyoruz. Çorbada tuzumuz olsun istiyoruz." ifadelerini kullandı.Yardım tırı, Başkan Duruay ve AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan tarafından uğurlandı.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından hazırlanan bir tır gıda yardımı, Afrin'e ulaştırılmak üzere yola çıktı.Belediyeden yapılan yazılı...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından hazırlanan bir tır gıda yardımı, Afrin'e ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yardımların Afrin'de görev yapan güvenlik güçlerine ve Afrin halkına ulaştırılmak üzere Hatay'a gönderildiği ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Kardeşlik Köprüsü Yardım Tırı" olarak adlandırdıkları ve içerisinde gıda, giyim ve insani yardım malzemesi olan tırı uğurladıklarını kaydetti.

Gönderdikleri yardım malzemelerinin Afrin'de destan yazan güvenlik güçlerine ve Afrin halkına ulaşacağının altını çizen Duruay, "Gönderilen tırın güvenlik güçlerimize ve bölge halkına hem moral olacağını hem de ihtiyaçlarını bir nebze olsa da gidereceğini düşünüyoruz. Çorbada tuzumuz olsun istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Yardım tırı, Başkan Duruay ve AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan tarafından uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.