pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı'ndaki Park Ve Bahçelerde Bakım

21.07.2017 - 15:03, Güncelleme: 21.07.2017 - 15:03
 

Gölbaşı'ndaki Park Ve Bahçelerde Bakım

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi, parklar ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre,...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi, parklar ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkların daha güzel ve güvenli olması için düzenlemeler yapıyor.Çimleri biçen, oyun alanlarında tamirat yapan ve aydınlatmaları değiştiren ekipler, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği parkların canlanması için çalışıyor. Ekipler aynı zamanda, ilçe genelindeki parklarda eskiyen yapıları boyuyor.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi, parklar ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre,...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi, parklar ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiriyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkların daha güzel ve güvenli olması için düzenlemeler yapıyor.

Çimleri biçen, oyun alanlarında tamirat yapan ve aydınlatmaları değiştiren ekipler, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği parkların canlanması için çalışıyor.

Ekipler aynı zamanda, ilçe genelindeki parklarda eskiyen yapıları boyuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.