pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda Yıl Sonu Sanat Kursları Sergisi

15.05.2018 - 12:58, Güncelleme: 15.05.2018 - 12:58
 

Gölbaşı'nda Yıl Sonu Sanat Kursları Sergisi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yıl sonu sanat kursları sergisi açıldı.Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Mehmet Akif Kültür ve Sanat...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yıl sonu sanat kursları sergisi açıldı.Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Mehmet Akif Kültür ve Sanat Merkezindeki açılışta yaptığı konuşmada, sosyal belediyecilik ilkesiyle hareket ettiklerini belirterek, "Hemşehrilerimizin yetenek ve becerilerini geliştirebilmeleri için, kumlama sanatından el sanatları kurslarına, resim, bağlama, gitar derslerine kadar 19 branşta birçok meslek ve beceri kursları açtık. Bu kurslardan her yaştan bin 384 kursiyerimiz yararlandı." dedi.Daha sonra serginin açılışı gerçekleştirildi. Sergide, kursiyerlerin yaptığı kara kalem çalışmaları, keman dinletisi eşliğinde sergilendi.Programda, minik öğrenciler, bale ve jimnastik gösterisi sundu, "Teknoloji Bağımlısı" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.Ayrıca satranç kursu öğrencileri arasında düzenlenen turnuvada dereceye girenlere madalyaları Duruay ve İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen tarafından verildi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yıl sonu sanat kursları sergisi açıldı.Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Mehmet Akif Kültür ve Sanat...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yıl sonu sanat kursları sergisi açıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Mehmet Akif Kültür ve Sanat Merkezindeki açılışta yaptığı konuşmada, sosyal belediyecilik ilkesiyle hareket ettiklerini belirterek, "Hemşehrilerimizin yetenek ve becerilerini geliştirebilmeleri için, kumlama sanatından el sanatları kurslarına, resim, bağlama, gitar derslerine kadar 19 branşta birçok meslek ve beceri kursları açtık. Bu kurslardan her yaştan bin 384 kursiyerimiz yararlandı." dedi.

Daha sonra serginin açılışı gerçekleştirildi. Sergide, kursiyerlerin yaptığı kara kalem çalışmaları, keman dinletisi eşliğinde sergilendi.

Programda, minik öğrenciler, bale ve jimnastik gösterisi sundu, "Teknoloji Bağımlısı" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Ayrıca satranç kursu öğrencileri arasında düzenlenen turnuvada dereceye girenlere madalyaları Duruay ve İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.