pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda Pazar Yeri Açıldı

Sağlık 04.04.2018 - 14:03, Güncelleme: 04.04.2018 - 14:03
 

Gölbaşı'nda Pazar Yeri Açıldı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından yapımına 2016 yılında başlanan Seğmenler Pazar Yeri'nin açılışı yapıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından yapımına 2016 yılında başlanan Seğmenler Pazar Yeri'nin açılışı yapıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, dualarla ve kurban kesilerek açılışı yapılan pazar yerinin vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu. Pazar yerinde otopark sıkıntısının olmadığını dile getiren Duruay, vatandaşların rahat ve güzel bir ortamda alışverişini yapabileceğini kaydetti. Duruay, tesisin 800 kişilik kapasitesiyle çok amaçlı salon, kültür merkezi ve çok katlı otopark olarak da hizmet vereceğini belirtti. Açılışa, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik, AK Parti Gölbaşı Kadın Kolları İlçe Başkanı Hayrunnisa Işık ile belediye meclisi üyeleri de katıldı.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından yapımına 2016 yılında başlanan Seğmenler Pazar Yeri'nin açılışı yapıldı. Gölbaşı Belediye Başkanı...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi tarafından yapımına 2016 yılında başlanan Seğmenler Pazar Yeri'nin açılışı yapıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, dualarla ve kurban kesilerek açılışı yapılan pazar yerinin vatandaşlara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Pazar yerinde otopark sıkıntısının olmadığını dile getiren Duruay, vatandaşların rahat ve güzel bir ortamda alışverişini yapabileceğini kaydetti.

Duruay, tesisin 800 kişilik kapasitesiyle çok amaçlı salon, kültür merkezi ve çok katlı otopark olarak da hizmet vereceğini belirtti.

Açılışa, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Bülent Elikesik, AK Parti Gölbaşı Kadın Kolları İlçe Başkanı Hayrunnisa Işık ile belediye meclisi üyeleri de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.