pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" Uygulaması

08.05.2019 - 14:58, Güncelleme: 08.05.2019 - 14:58
 

Gölbaşı'nda "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" Uygulaması

ANKARA (AA) - Gölbaşın'da trafikte sürücüleri ve yayaları bilinçlendirmeyi amaçlayan "Öncelik hayatın, öncelik yayanın" uygulaması yapıldı. Cumhuriyet...

ANKARA (AA) - Gölbaşın'da trafikte sürücüleri ve yayaları bilinçlendirmeyi amaçlayan "Öncelik hayatın, öncelik yayanın" uygulaması yapıldı. Cumhuriyet Caddesi'nde, trafik polisleri tarafından yaya geçidinde yapılan uygulamada araç sürücülerinin yavaş ve dikkatli gitmeleri konusunda uyarılar yapıldı. Uygulama sırasında sürücülere trafik konusunda uyarıcı broşürler dağıtıldı. Açılan stantlarda " Öncelik hayatın, öncelik yayanın", "Güvenli yolculuk’" gibi trafik kurallarını içeren broşürlerin yanı sıra, düdük ve üzerinde uyarıcı sloganlar yazılı olan anahtarlık dağıtıldı.
ANKARA (AA) - Gölbaşın'da trafikte sürücüleri ve yayaları bilinçlendirmeyi amaçlayan "Öncelik hayatın, öncelik yayanın" uygulaması yapıldı. Cumhuriyet...

ANKARA (AA) - Gölbaşın'da trafikte sürücüleri ve yayaları bilinçlendirmeyi amaçlayan "Öncelik hayatın, öncelik yayanın" uygulaması yapıldı.

Cumhuriyet Caddesi'nde, trafik polisleri tarafından yaya geçidinde yapılan uygulamada araç sürücülerinin yavaş ve dikkatli gitmeleri konusunda uyarılar yapıldı.

Uygulama sırasında sürücülere trafik konusunda uyarıcı broşürler dağıtıldı.

Açılan stantlarda " Öncelik hayatın, öncelik yayanın", "Güvenli yolculuk’" gibi trafik kurallarını içeren broşürlerin yanı sıra, düdük ve üzerinde uyarıcı sloganlar yazılı olan anahtarlık dağıtıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.