pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda Okuma Yazma Seferberliği

Siyaset 05.03.2018 - 19:08, Güncelleme: 05.03.2018 - 19:08
 

Gölbaşı'nda Okuma Yazma Seferberliği

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında Gölbaşı'nda kursiyerler...

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında Gölbaşı'nda kursiyerler ders başı yaptı.Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, kurs açılan Gündüz Alp İlkokulu’nda sınıfları gezdi, projeye çocuklarıyla katılan kursiyerlerin çocuklarına hediyeler dağıttı. Kursiyerlere başarılar dileyen Bilgehan, “Bu cesaret ile devam ediyoruz, yolunuz açık olsun.” dedi. Okul Müdürü Etem Akçay, okulda üç kurs sınıfı açıldığını ve 30 kursiyere eğitim verildiğini kaydetti. Kursiyerlerden Zümrüt Eraslanoğlu, kursa torunu ile geldiğini belirterek, ”Okuma yazma öğreneceğim. Bu programı başlatanlardan Allah razı olsun.” dedi.
ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında Gölbaşı'nda kursiyerler...

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan Okuryazarlık Seferberliği kapsamında Gölbaşı'nda kursiyerler ders başı yaptı.

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, kurs açılan Gündüz Alp İlkokulu’nda sınıfları gezdi, projeye çocuklarıyla katılan kursiyerlerin çocuklarına hediyeler dağıttı.

Kursiyerlere başarılar dileyen Bilgehan, “Bu cesaret ile devam ediyoruz, yolunuz açık olsun.” dedi.

Okul Müdürü Etem Akçay, okulda üç kurs sınıfı açıldığını ve 30 kursiyere eğitim verildiğini kaydetti.

Kursiyerlerden Zümrüt Eraslanoğlu, kursa torunu ile geldiğini belirterek, ”Okuma yazma öğreneceğim. Bu programı başlatanlardan Allah razı olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.