pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda Okul Güvenlik Toplantısı Yapıldı

12.09.2017 - 10:43, Güncelleme: 12.09.2017 - 10:43
 

Gölbaşı'nda Okul Güvenlik Toplantısı Yapıldı

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde yeni eğitim öğretim yılında alınacak güvenlik tedbirlerine yönelik toplantı yapıldı. Gölbaşı Kaymakamı Tülay...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde yeni eğitim öğretim yılında alınacak güvenlik tedbirlerine yönelik toplantı yapıldı. Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan başkanlığında TEİAŞ Özel İş Uygulamaları Okulu konferans salonunda düzenlenen toplantıda, okullar ve çevreleri ile ulaşım konusunda alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirildi. Bilgihan, toplantıda yaptığı konuşmada, okul güvenliği ve servis taşımacılığı ile ilgili istişarelerde bulunarak sorunlara farklı çözümler bulmak için bir araya geldiklerini ifade etti.Gölbaşı'nın geçiş güzergahında olması dolayısıyla trafik ve can güvenliği anlamında biraz daha dikkat edilmesi gerektiğini belirten Bilgihan, "Bu alanda da servisler özellikle eğitim öğretim dönemiyle birlikte mutlaka büyük bir yoğunluk oluşturacaktır. Hep birlikte önce bir vatandaş olarak sonra bir aile bireyi olarak bu uyarıları yapmış olalım." diye konuştu. Bilgihan, okullarda madde bağımlılığı ve uyuşturucuyla mücadelenin de önemli bir konu haline geldiğine işaret ederek, şunları söyledi: "Çocuklarımız bu anlamda bu tarz kötü niyetli güçlerin ve odakların önemli hedefi. İster ortaokul ister lise olsun birtakım zararlı alışkanlıkların kullanım yaşı düşüyor. Eğitimlerimiz artacaktır ama gördüğümüz şeyi görmemezlikten gelme gibi bir lüksümüz yok." Belediye Başkanı Fatih Duruay ise 2017-2018 eğitim öğretim yılının Gölbaşı'na hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi:"Bir sene önce 15 Temmuz’da bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Bu darbeyi yapmak isteyenlerin hepsi eğitimli insanlardı. Biz çocuklarımıza sahip çıkalım. Bu ailelere düştüğü kadar toplumu idare eden insanlara da düşüyor. Hepinizden rica ediyorum."Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kuyucu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, okul müdürleri ve muhtarlar da katıldı.
ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde yeni eğitim öğretim yılında alınacak güvenlik tedbirlerine yönelik toplantı yapıldı. Gölbaşı Kaymakamı Tülay...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde yeni eğitim öğretim yılında alınacak güvenlik tedbirlerine yönelik toplantı yapıldı.

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan başkanlığında TEİAŞ Özel İş Uygulamaları Okulu konferans salonunda düzenlenen toplantıda, okullar ve çevreleri ile ulaşım konusunda alınacak güvenlik tedbirleri değerlendirildi.

Bilgihan, toplantıda yaptığı konuşmada, okul güvenliği ve servis taşımacılığı ile ilgili istişarelerde bulunarak sorunlara farklı çözümler bulmak için bir araya geldiklerini ifade etti.

Gölbaşı'nın geçiş güzergahında olması dolayısıyla trafik ve can güvenliği anlamında biraz daha dikkat edilmesi gerektiğini belirten Bilgihan, "Bu alanda da servisler özellikle eğitim öğretim dönemiyle birlikte mutlaka büyük bir yoğunluk oluşturacaktır. Hep birlikte önce bir vatandaş olarak sonra bir aile bireyi olarak bu uyarıları yapmış olalım." diye konuştu.

Bilgihan, okullarda madde bağımlılığı ve uyuşturucuyla mücadelenin de önemli bir konu haline geldiğine işaret ederek, şunları söyledi:

"Çocuklarımız bu anlamda bu tarz kötü niyetli güçlerin ve odakların önemli hedefi. İster ortaokul ister lise olsun birtakım zararlı alışkanlıkların kullanım yaşı düşüyor. Eğitimlerimiz artacaktır ama gördüğümüz şeyi görmemezlikten gelme gibi bir lüksümüz yok."

Belediye Başkanı Fatih Duruay ise 2017-2018 eğitim öğretim yılının Gölbaşı'na hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi:

"Bir sene önce 15 Temmuz’da bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Bu darbeyi yapmak isteyenlerin hepsi eğitimli insanlardı. Biz çocuklarımıza sahip çıkalım. Bu ailelere düştüğü kadar toplumu idare eden insanlara da düşüyor. Hepinizden rica ediyorum."

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kuyucu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Buğatekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, okul müdürleri ve muhtarlar da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.