pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda Miniklerin Tiyatro Heyecanı

18.01.2018 - 14:48, Güncelleme: 18.01.2018 - 14:48
 

Gölbaşı'nda Miniklerin Tiyatro Heyecanı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi ile Eti Çocuk Tiyatrosu'nun ortaklaşa düzenlediği tiyatro etkinliğinde "Kırmızı Başlıklı Kız" oyunu sahne aldı.Gölbaşı...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi ile Eti Çocuk Tiyatrosu'nun ortaklaşa düzenlediği tiyatro etkinliğinde "Kırmızı Başlıklı Kız" oyunu sahne aldı.Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2 seans halinde sahnelenen oyunu 900'den fazla öğrenci izledi.Oyunda, büyüklerin sözünden çıkmanın ve doğru yoldan ayrılmanın ne kadar çok sorunlara yol açacağı anlatıldı. Eğitici ve eğlenceli bir oyun olan "Kırmızı Başlıklı Kız", çocukların ilgisini her an dinamik tutan, temposu, kurgusu ve müzikleriyle öğrencilerin beğenisini kazandı.Ayrıca etkinlikle, birçok öğrenci ilk kez hayatında tiyatro izleme şansı buldu.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi ile Eti Çocuk Tiyatrosu'nun ortaklaşa düzenlediği tiyatro etkinliğinde "Kırmızı Başlıklı Kız" oyunu sahne aldı.Gölbaşı...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi ile Eti Çocuk Tiyatrosu'nun ortaklaşa düzenlediği tiyatro etkinliğinde "Kırmızı Başlıklı Kız" oyunu sahne aldı.

Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2 seans halinde sahnelenen oyunu 900'den fazla öğrenci izledi.

Oyunda, büyüklerin sözünden çıkmanın ve doğru yoldan ayrılmanın ne kadar çok sorunlara yol açacağı anlatıldı.

Eğitici ve eğlenceli bir oyun olan "Kırmızı Başlıklı Kız", çocukların ilgisini her an dinamik tutan, temposu, kurgusu ve müzikleriyle öğrencilerin beğenisini kazandı.

Ayrıca etkinlikle, birçok öğrenci ilk kez hayatında tiyatro izleme şansı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.