pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı'nda Mahalleye İnen Geyik, Köpekler Tarafından Öldürüldü

06.07.2017 - 17:28, Güncelleme: 06.07.2017 - 17:28
 

Gölbaşı'nda Mahalleye İnen Geyik, Köpekler Tarafından Öldürüldü

ANKARA (AA) - Gölbaşı İlçesinde bir mahalleye inen geyik köpekler tarafından öldürüldü. İlçeye bağlı Karşıyaka Mahallesine inen geyik bir inşaat...

ANKARA (AA) - Gölbaşı İlçesinde bir mahalleye inen geyik köpekler tarafından öldürüldü. İlçeye bağlı Karşıyaka Mahallesine inen geyik bir inşaat alanına girdi. Burada köpeklerin saldırısına uğrayan geyik, inşaat alanının tellerine takılınca köpekler tarafından öldürüldü.Öldürülen geyiğin cesedi Orman ve Su İşleri Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.Firma yetkilisi Aydın Arslan, yaptığı açıklamada, alandaki görevlilerin geyiği tilki zannettiğini söyledi.Arslan, köpeklerin öldürdüğü geyiğin cesedini yetkililere teslim ettiklerini aktardı.
ANKARA (AA) - Gölbaşı İlçesinde bir mahalleye inen geyik köpekler tarafından öldürüldü. İlçeye bağlı Karşıyaka Mahallesine inen geyik bir inşaat...

ANKARA (AA) - Gölbaşı İlçesinde bir mahalleye inen geyik köpekler tarafından öldürüldü.

İlçeye bağlı Karşıyaka Mahallesine inen geyik bir inşaat alanına girdi. Burada köpeklerin saldırısına uğrayan geyik, inşaat alanının tellerine takılınca köpekler tarafından öldürüldü.

Öldürülen geyiğin cesedi Orman ve Su İşleri Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Firma yetkilisi Aydın Arslan, yaptığı açıklamada, alandaki görevlilerin geyiği tilki zannettiğini söyledi.

Arslan, köpeklerin öldürdüğü geyiğin cesedini yetkililere teslim ettiklerini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.