pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda Kültür Merkezi Açılışı

31.05.2018 - 12:38, Güncelleme: 31.05.2018 - 12:38
 

Gölbaşı'nda Kültür Merkezi Açılışı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi, "Her Mahalleye Kültür Merkezi" projesi kapsamında Tulumtaş Mahallesi'ne kültür merkezi açtı.Merkezde düzenlenen iftar...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi, "Her Mahalleye Kültür Merkezi" projesi kapsamında Tulumtaş Mahallesi'ne kültür merkezi açtı.Merkezde düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti Milletvekili Yalçın Akdoğan, ramazan ayının birlik beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek, şöyle konuştu:"Bugünleri fırsat bilelim. Kardeşliğimizi yüceltelim, birbirimizi daha fazla kucaklayalım" diyen Akdoğan, "Burada yapılan mimari yapının içerisindeki faaliyetler, kültür ve geleneklerimiz sürdürülecek. Burada düzenlenen toplantılarla birlik ve beraberliğimiz daim olacaktır. Belediye Başkanımız Fatih Duruay'a bu güzel hizmetinden dolayı teşekkür ederim."Açılış programına, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti İlçe Başkanı Selim Ak Ceylan, eski Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi, "Her Mahalleye Kültür Merkezi" projesi kapsamında Tulumtaş Mahallesi'ne kültür merkezi açtı.Merkezde düzenlenen iftar...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi, "Her Mahalleye Kültür Merkezi" projesi kapsamında Tulumtaş Mahallesi'ne kültür merkezi açtı.

Merkezde düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti Milletvekili Yalçın Akdoğan, ramazan ayının birlik beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Bugünleri fırsat bilelim. Kardeşliğimizi yüceltelim, birbirimizi daha fazla kucaklayalım" diyen Akdoğan, "Burada yapılan mimari yapının içerisindeki faaliyetler, kültür ve geleneklerimiz sürdürülecek. Burada düzenlenen toplantılarla birlik ve beraberliğimiz daim olacaktır. Belediye Başkanımız Fatih Duruay'a bu güzel hizmetinden dolayı teşekkür ederim."

Açılış programına, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti İlçe Başkanı Selim Ak Ceylan, eski Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.