pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı'nda "Gelecek Sizsiniz" Etkinliği

16.03.2018 - 11:08, Güncelleme: 16.03.2018 - 11:08
 

Gölbaşı'nda "Gelecek Sizsiniz" Etkinliği

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde "Gelecek Sizsiniz" etkinliği düzenlendi.Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, etkinlik kapsamında özel...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde "Gelecek Sizsiniz" etkinliği düzenlendi.Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, etkinlik kapsamında özel bir ilköğretim okulunun öğrencileriyle birlikte domates ve biber tohumu ekti.Geleceğin teminatı olan çocuklarla organik tohumları toprakla buluşturmak için bir araya geldiklerini anlatan Başkan Duruay, "Bugün domates ve biber tohumlarını toprakla birleştirdik, suladık. Bugün diktiğimiz fideleri bir ay sonra onlara hediye edeceğiz." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde "Gelecek Sizsiniz" etkinliği düzenlendi.Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, etkinlik kapsamında özel...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde "Gelecek Sizsiniz" etkinliği düzenlendi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, etkinlik kapsamında özel bir ilköğretim okulunun öğrencileriyle birlikte domates ve biber tohumu ekti.

Geleceğin teminatı olan çocuklarla organik tohumları toprakla buluşturmak için bir araya geldiklerini anlatan Başkan Duruay, "Bugün domates ve biber tohumlarını toprakla birleştirdik, suladık. Bugün diktiğimiz fideleri bir ay sonra onlara hediye edeceğiz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.