pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda Etkili Olan Fırtına

18.06.2019 - 11:43, Güncelleme: 18.06.2019 - 11:43
 

Gölbaşı'nda Etkili Olan Fırtına

ANKARA(AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde dün etkili olan fırtına sonrası Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve beraberindekiler, hasar tespitinde bulundu.MHP...

ANKARA(AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde dün etkili olan fırtına sonrası Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve beraberindekiler, hasar tespitinde bulundu.MHP İlçe Başkanı Serdar Tekin, belediye meclis üyeleri ile birlikte Çayırlı Mahallesine geçen heyet, fırtınada hasar gören ev, ahır ve kümeslerde inceleme yaptı.Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Şimşek, "Mağduriyetin giderilmesi için gerekli talimatları verdik. Belediye ekiplerimiz gerekli desteği sağlamaya devam ediyor. Değerli vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın." dedi.
ANKARA(AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde dün etkili olan fırtına sonrası Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve beraberindekiler, hasar tespitinde bulundu.MHP...

ANKARA(AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde dün etkili olan fırtına sonrası Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve beraberindekiler, hasar tespitinde bulundu.

MHP İlçe Başkanı Serdar Tekin, belediye meclis üyeleri ile birlikte Çayırlı Mahallesine geçen heyet, fırtınada hasar gören ev, ahır ve kümeslerde inceleme yaptı.

Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Şimşek, "Mağduriyetin giderilmesi için gerekli talimatları verdik. Belediye ekiplerimiz gerekli desteği sağlamaya devam ediyor. Değerli vatandaşlarımıza tekrar geçmiş olsun, Rabbim tekrarını yaşatmasın." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.