pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda Çevre Şenliği

28.05.2019 - 13:23, Güncelleme: 28.05.2019 - 13:23
 

Gölbaşı'nda Çevre Şenliği

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce Çevre Şenliği düzenlendi.Bu yıl 4. düzenlenen Çevre Şenliği Atatürk Sahil Parkı'nda...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce Çevre Şenliği düzenlendi.Bu yıl 4. düzenlenen Çevre Şenliği Atatürk Sahil Parkı'nda Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sapmaz, belediye başkan yardımcıları ve Gölbaşı İlkokulu'nda okuyan 150 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Şimşek yaptığı açıklamada, Gölbaşı Belediyesi olarak doğa, insan, hayvan ve bitki sağlığını korumaya azami özen gösterdiklerini söyledi.Temiz ve sağlıklı bir doğanın çocuklara bırakacakları en büyük miras olduğunu kaydeden Şimşek, "Çevre Günü vesilesiyle vatandaşlarımızı, güzel ve temiz bir çevre için sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyor, tüm insanların barış ve huzur içinde, doğanın korunduğu bir dünyada yaşaması umuduyla Dünya Çevre Haftasını kutluyorum." dedi.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce Çevre Şenliği düzenlendi.Bu yıl 4. düzenlenen Çevre Şenliği Atatürk Sahil Parkı'nda...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce Çevre Şenliği düzenlendi.

Bu yıl 4. düzenlenen Çevre Şenliği Atatürk Sahil Parkı'nda Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sapmaz, belediye başkan yardımcıları ve Gölbaşı İlkokulu'nda okuyan 150 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şimşek yaptığı açıklamada, Gölbaşı Belediyesi olarak doğa, insan, hayvan ve bitki sağlığını korumaya azami özen gösterdiklerini söyledi.

Temiz ve sağlıklı bir doğanın çocuklara bırakacakları en büyük miras olduğunu kaydeden Şimşek, "Çevre Günü vesilesiyle vatandaşlarımızı, güzel ve temiz bir çevre için sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyor, tüm insanların barış ve huzur içinde, doğanın korunduğu bir dünyada yaşaması umuduyla Dünya Çevre Haftasını kutluyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.