pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı'nda "Bilinçli Sosyal Medya Kullanma" Kursu

27.06.2018 - 14:58, Güncelleme: 27.06.2018 - 14:58
 

Gölbaşı'nda "Bilinçli Sosyal Medya Kullanma" Kursu

ANKARA (AA) - Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odasında verilen eğitimde, katılımcılara bilinçli ve güvenli sosyal medya kullanımı konusunda bilgi verildi....

ANKARA (AA) - Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odasında verilen eğitimde, katılımcılara bilinçli ve güvenli sosyal medya kullanımı konusunda bilgi verildi. Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Albut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal medya araçlarını kullanırken varolan tehlikeler konusunda yetişkinlerde farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi. Günümüz şartlarında kaçınılmaz olan internet ve sosyal medya kullanımının insan hayatında olumsuzluk ortaya çıkarabildiğine işaret eden Albut, "Bu kapsamda projenin bir parçası olarak faaliyetleri ağustos ayına kadar devem ettireceğiz. Koordinatörlüğünü Gölbaşı Halk Eğitim Merkezinin yaptığı projeye beş ülke katılıyor. İspanya, İtalya, Portekiz, Polonya ve Yunanistan ile ortaklaşa yürütülen proje sonucunda ortaya çıkan eğitim modülü, Türkiye ve AB ülkelerinde uygulanacak." dedi.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odasında verilen eğitimde, katılımcılara bilinçli ve güvenli sosyal medya kullanımı konusunda bilgi verildi....

ANKARA (AA) - Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odasında verilen eğitimde, katılımcılara bilinçli ve güvenli sosyal medya kullanımı konusunda bilgi verildi.

Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Albut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal medya araçlarını kullanırken varolan tehlikeler konusunda yetişkinlerde farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

Günümüz şartlarında kaçınılmaz olan internet ve sosyal medya kullanımının insan hayatında olumsuzluk ortaya çıkarabildiğine işaret eden Albut, "Bu kapsamda projenin bir parçası olarak faaliyetleri ağustos ayına kadar devem ettireceğiz. Koordinatörlüğünü Gölbaşı Halk Eğitim Merkezinin yaptığı projeye beş ülke katılıyor. İspanya, İtalya, Portekiz, Polonya ve Yunanistan ile ortaklaşa yürütülen proje sonucunda ortaya çıkan eğitim modülü, Türkiye ve AB ülkelerinde uygulanacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.