pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı'nda Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

05.09.2017 - 21:38, Güncelleme: 05.09.2017 - 21:38
 

Gölbaşı'nda Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Meclisi eylül ayı olağan toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Fatih Duruay başkanlığında yapılan toplantı bayramlaşma...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Meclisi eylül ayı olağan toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Fatih Duruay başkanlığında yapılan toplantı bayramlaşma ile başladı ve bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti. Başkanlık yazıların okunup gündeme alınmasından sonra üyelerin verdiği önergeler okundu. MHP Gölbaşı Belediye Meclis Grup Başkanvekili Ali İhsan Güçlü, yaptığı açıklamada, herkesin bayramını tebrik etti.Arakan'da yaşanan insanlık dramına değinen Güçlü, şöyle konuştu:"Sessiz, kör, sağır ve dilsiz dünyanın gözü önünde üç bine yakın evin yakıldığı, binlerce insanın katledildiği yüz bine yakın insanın ölümü göze alıp yerinden yurdundan olduğu bir çağda yaşamanın burukluğu içerisindeyiz. Bu zulmü yapanları, göz yumanları nefretle kınıyor, lanetliyoruz. Arakan hadisesinde de dünya mazlumlarının hamisi aziz Türk milleti ve onun kutlu devleti Türkiye Cumhuriyeti olmuştur."
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Meclisi eylül ayı olağan toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Fatih Duruay başkanlığında yapılan toplantı bayramlaşma...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Meclisi eylül ayı olağan toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Fatih Duruay başkanlığında yapılan toplantı bayramlaşma ile başladı ve bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti.

Başkanlık yazıların okunup gündeme alınmasından sonra üyelerin verdiği önergeler okundu.

MHP Gölbaşı Belediye Meclis Grup Başkanvekili Ali İhsan Güçlü, yaptığı açıklamada, herkesin bayramını tebrik etti.

Arakan'da yaşanan insanlık dramına değinen Güçlü, şöyle konuştu:

"Sessiz, kör, sağır ve dilsiz dünyanın gözü önünde üç bine yakın evin yakıldığı, binlerce insanın katledildiği yüz bine yakın insanın ölümü göze alıp yerinden yurdundan olduğu bir çağda yaşamanın burukluğu içerisindeyiz. Bu zulmü yapanları, göz yumanları nefretle kınıyor, lanetliyoruz. Arakan hadisesinde de dünya mazlumlarının hamisi aziz Türk milleti ve onun kutlu devleti Türkiye Cumhuriyeti olmuştur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.