pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda Aşure Etkinliği

Siyaset 09.10.2017 - 15:53, Güncelleme: 09.10.2017 - 15:53
 

Gölbaşı'nda Aşure Etkinliği

ANKARA(AA) - Gölbaşı ilçesindeki Cemil Yıldırım Ortaokulu'nda muharrem ayı kapsamında aşure günü düzenlendi. Etkinlikte Belediye Başkanı Fatih Duruay,...

ANKARA(AA) - Gölbaşı ilçesindeki Cemil Yıldırım Ortaokulu'nda muharrem ayı kapsamında aşure günü düzenlendi. Etkinlikte Belediye Başkanı Fatih Duruay, hayırsever iş adamı Cemil Yıldırım ve Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, vatandaşa aşure ikramında bulundu. İş adamı Cemil Yıldırım, burada yaptığı açıklamada, okulun yanındaki arazisini lise yapılması şartıyla devlete bağışlamak istediğini belirterek, "Bu okula geldiğim zaman çok mutlu oluyorum. Buradaki öğrencilerin hepsi benim torunlarım gibi" dedi. Belediye Başkanı Duruay ise arsa protokolünün en kısa zamanda yapılmasını ve ilçenin bir liseye kavuşmasını umut ettiklerini söyledi.
ANKARA(AA) - Gölbaşı ilçesindeki Cemil Yıldırım Ortaokulu'nda muharrem ayı kapsamında aşure günü düzenlendi. Etkinlikte Belediye Başkanı Fatih Duruay,...

ANKARA(AA) - Gölbaşı ilçesindeki Cemil Yıldırım Ortaokulu'nda muharrem ayı kapsamında aşure günü düzenlendi.

Etkinlikte Belediye Başkanı Fatih Duruay, hayırsever iş adamı Cemil Yıldırım ve Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, vatandaşa aşure ikramında bulundu.

İş adamı Cemil Yıldırım, burada yaptığı açıklamada, okulun yanındaki arazisini lise yapılması şartıyla devlete bağışlamak istediğini belirterek, "Bu okula geldiğim zaman çok mutlu oluyorum. Buradaki öğrencilerin hepsi benim torunlarım gibi" dedi.

Belediye Başkanı Duruay ise arsa protokolünün en kısa zamanda yapılmasını ve ilçenin bir liseye kavuşmasını umut ettiklerini söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.