pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda Annelere 'Stres Yönetimi' Semineri

01.03.2018 - 12:33, Güncelleme: 01.03.2018 - 12:33
 

Gölbaşı'nda Annelere 'Stres Yönetimi' Semineri

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde annelere yönelik, "stres yönetimi" konulu seminer düzenlendi.Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Gölbaşı...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde annelere yönelik, "stres yönetimi" konulu seminer düzenlendi.Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Gölbaşı Belediyesi iş birliğiyle Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde verilen seminerde, Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde görev yapan doktor Derya Aksu Bayram ve psikolog Tuğçe Yılmaz tarafından stres yönetimi, stressiz bir yaşam ve stresten uzak durmanın yolları aktarıldı.Gölbaşılı annelerin yoğun ilgi gösterdiği programda Bayram ve Yılmaz tarafından stresle başa çıkma teknikleri örneklerle anlatıldı.Strese çözüm bulamayan veya erteleyen kişilerde stresin arttığını belirten uzmanlar, aşırı stresin depresyona, travmaya zemin hazırladığı uyarısında bulunarak, stresle başa çıkmada sosyal aktiviteler ve hobi edinmenin önemli olduğunu ifade ettiler.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde annelere yönelik, "stres yönetimi" konulu seminer düzenlendi.Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Gölbaşı...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde annelere yönelik, "stres yönetimi" konulu seminer düzenlendi.

Ankara Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Gölbaşı Belediyesi iş birliğiyle Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde verilen seminerde, Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde görev yapan doktor Derya Aksu Bayram ve psikolog Tuğçe Yılmaz tarafından stres yönetimi, stressiz bir yaşam ve stresten uzak durmanın yolları aktarıldı.

Gölbaşılı annelerin yoğun ilgi gösterdiği programda Bayram ve Yılmaz tarafından stresle başa çıkma teknikleri örneklerle anlatıldı.

Strese çözüm bulamayan veya erteleyen kişilerde stresin arttığını belirten uzmanlar, aşırı stresin depresyona, travmaya zemin hazırladığı uyarısında bulunarak, stresle başa çıkmada sosyal aktiviteler ve hobi edinmenin önemli olduğunu ifade ettiler.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.