pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

17.02.2018 - 13:18, Güncelleme: 17.02.2018 - 13:18
 

Gölbaşı'nda Afrin Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

ANKARA (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Gölbaşı İlçe Teşkilatı, Afrin şehitleri için mevlit okuttu. Öğretmenevinde düzenlenen...

ANKARA (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Gölbaşı İlçe Teşkilatı, Afrin şehitleri için mevlit okuttu. Öğretmenevinde düzenlenen programda Zeytin Dalı Harekatı’na katılan güvenlik güçleri için dualar edildi. MHP Gölbaşı Kadın Kolları İlçe Başkanı Kıymet Bağdat, program sonrası yaptığı konuşmada, "Kahraman askerimizi koruyan dualar payidardır. Türk milletinin, kırkların, yedilerin, derviş, erenlerin duaları askerimiz, polislerimiz vatanın selameti için canla başla çarpışan evlatlarımız üzerinedir. Allah dualarımızı kabul milletimizi güçlü ve yenilmez kılsın." dedi. Programa, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Hayrunnisa Işık, Göl-Sev Derneği Başkanı Nergül Yıldırım da katıldı.
ANKARA (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Gölbaşı İlçe Teşkilatı, Afrin şehitleri için mevlit okuttu. Öğretmenevinde düzenlenen...

ANKARA (AA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Gölbaşı İlçe Teşkilatı, Afrin şehitleri için mevlit okuttu.

Öğretmenevinde düzenlenen programda Zeytin Dalı Harekatı’na katılan güvenlik güçleri için dualar edildi.

MHP Gölbaşı Kadın Kolları İlçe Başkanı Kıymet Bağdat, program sonrası yaptığı konuşmada, "Kahraman askerimizi koruyan dualar payidardır. Türk milletinin, kırkların, yedilerin, derviş, erenlerin duaları askerimiz, polislerimiz vatanın selameti için canla başla çarpışan evlatlarımız üzerinedir. Allah dualarımızı kabul milletimizi güçlü ve yenilmez kılsın." dedi.

Programa, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Hayrunnisa Işık, Göl-Sev Derneği Başkanı Nergül Yıldırım da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.