pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda "6. Kariyer Günleri" Etkinliği

08.03.2018 - 17:53, Güncelleme: 08.03.2018 - 17:53
 

Gölbaşı'nda "6. Kariyer Günleri" Etkinliği

ANKARA (AA) - Gölbaşı Anadolu Lisesi'nde "6. Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.Üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliğe,...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Anadolu Lisesi'nde "6. Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.Üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliğe, 17 vakıf üniversitesi katıldı. Etkinliğe katılan öğrenciler, stant görevlilerinden üniversiteler ve bölümler hakkında bilgi aldı.Gölbaşı Anadolu Lisesi Müdürü Mevlüt Yalçınyiğit, öğrencilerin mesleki gelişimlerine destek olmak ve kariyer gelişimlerinde bilinçli tercihler yapmalarını sağlamak için her yıl bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.Müdür Yalçınyiğit, "Her yıl üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz için okulumuzda bu etkinliği yapıyoruz. Hem motivasyonları artıyor hem de heyecanları. Okumak istedikleri okullar hakkında detaylı bilgi alabiliyorlar. Onları üniversiteye hazırlamak en büyük görevimiz. Bunu başarabildiğimize inanıyoruz." dedi.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Anadolu Lisesi'nde "6. Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.Üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliğe,...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Anadolu Lisesi'nde "6. Kariyer Günleri" etkinliği düzenlendi.

Üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik düzenlenen etkinliğe, 17 vakıf üniversitesi katıldı.

Etkinliğe katılan öğrenciler, stant görevlilerinden üniversiteler ve bölümler hakkında bilgi aldı.

Gölbaşı Anadolu Lisesi Müdürü Mevlüt Yalçınyiğit, öğrencilerin mesleki gelişimlerine destek olmak ve kariyer gelişimlerinde bilinçli tercihler yapmalarını sağlamak için her yıl bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Müdür Yalçınyiğit, "Her yıl üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz için okulumuzda bu etkinliği yapıyoruz. Hem motivasyonları artıyor hem de heyecanları. Okumak istedikleri okullar hakkında detaylı bilgi alabiliyorlar. Onları üniversiteye hazırlamak en büyük görevimiz. Bunu başarabildiğimize inanıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.