pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda 200 Yataklı Devlet Hastanesinin Temeli Atılacak

Yaşam 21.10.2016 - 19:28, Güncelleme: 21.10.2016 - 19:28
 

Gölbaşı'nda 200 Yataklı Devlet Hastanesinin Temeli Atılacak

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde yapılacak 200 yataklı devlet hastanesinin temeli atılacak.Konuyla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde yapılacak 200 yataklı devlet hastanesinin temeli atılacak.Konuyla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, hastanenin bürokratik işlemlerinin devam ettiğini ve bir hafta sonra temel atma işlemlerinin başlayacağını söyledi.Uzun süredir ilçenin gündemini meşgul eden Gölbaşı Devlet Hastanesinin yapımına ilişkin resmi işlemlerin ve belediyedeki süreçlerin devam ettiğini aktaran Karaaslan, "Bu işlemler de birkaç gün içinde tamamlanacak ve hastane yapımına önümüzdeki haftadan itibaren başlanacak. Son teknolojiyle yapılacak hastane, yaklaşık 2 yılda tamamlanacak." dedi. Hastanenin çevre ilçelere de hizmet vereceğini dile getiren Karaaslan, hastanenin son teknoloji ile donatılacağını sözlerine ekledi.
ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde yapılacak 200 yataklı devlet hastanesinin temeli atılacak.Konuyla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde yapılacak 200 yataklı devlet hastanesinin temeli atılacak.

Konuyla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, hastanenin bürokratik işlemlerinin devam ettiğini ve bir hafta sonra temel atma işlemlerinin başlayacağını söyledi.

Uzun süredir ilçenin gündemini meşgul eden Gölbaşı Devlet Hastanesinin yapımına ilişkin resmi işlemlerin ve belediyedeki süreçlerin devam ettiğini aktaran Karaaslan, "Bu işlemler de birkaç gün içinde tamamlanacak ve hastane yapımına önümüzdeki haftadan itibaren başlanacak. Son teknolojiyle yapılacak hastane, yaklaşık 2 yılda tamamlanacak." dedi.

Hastanenin çevre ilçelere de hizmet vereceğini dile getiren Karaaslan, hastanenin son teknoloji ile donatılacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.