pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'nda 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti Tutuldu

14.07.2018 - 11:03, Güncelleme: 14.07.2018 - 11:03
 

Gölbaşı'nda 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti Tutuldu

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla demokrasi nöbeti tutuldu.Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla demokrasi nöbeti tutuldu.Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan nöbette, Kur'an-ı Kerim tilaveti sunulmasının ardından şehitler için dua edildi.Nöbete Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Belediye Başkanı Fatih Duruay, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Kuyucu, İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.Programda konuşan Kaymakam Bilgihan, Türk milletnin iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmedini söyledi.15 Temmuz'un Türk milletinin bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdiğini anlatan Bilgihan, bu ülkeyi bölmek isteyenlere karşı Çanakkale'de nasıl cevap verildiyse 15 Temmuz'da da aynı cevabın verildiğini vurguladı. Duruay da elinde bayrak, gönlünde imanla tankların üzerine koşan 15 Temmuz şehitlerini unutmayacaklarını ifade etti.15 Temmuz gecesi Gölbaşı'nın en ağır yara alan ilçelerden olduğunu Duruay, "Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Dairesi ve TURKSAT hainler tarafından bombalandı. Şehitler verdik. Ancak bu hain girişimler Gölbaşılıları yıldırmadı. Gölbaşı'nın fedakar, kahraman insanları meydanlara inerek darbenin püskürtülmesinde önemli rol oynadı. Kahramanlık sergileyen Gölbaşı halkıyla gurur duyuyorum." dedi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla demokrasi nöbeti tutuldu.Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla demokrasi nöbeti tutuldu.

Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan nöbette, Kur'an-ı Kerim tilaveti sunulmasının ardından şehitler için dua edildi.

Nöbete Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Belediye Başkanı Fatih Duruay, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Kuyucu, İlçe Emniyet Müdürü İmdat Gökmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Kaymakam Bilgihan, Türk milletnin iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmedini söyledi.

15 Temmuz'un Türk milletinin bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdiğini anlatan Bilgihan, bu ülkeyi bölmek isteyenlere karşı Çanakkale'de nasıl cevap verildiyse 15 Temmuz'da da aynı cevabın verildiğini vurguladı.

Duruay da elinde bayrak, gönlünde imanla tankların üzerine koşan 15 Temmuz şehitlerini unutmayacaklarını ifade etti.

15 Temmuz gecesi Gölbaşı'nın en ağır yara alan ilçelerden olduğunu Duruay, "Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Dairesi ve TURKSAT hainler tarafından bombalandı. Şehitler verdik. Ancak bu hain girişimler Gölbaşılıları yıldırmadı. Gölbaşı'nın fedakar, kahraman insanları meydanlara inerek darbenin püskürtülmesinde önemli rol oynadı. Kahramanlık sergileyen Gölbaşı halkıyla gurur duyuyorum." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.