pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'na 70 Bin Lale Soğanı Dikildi

03.11.2017 - 15:03, Güncelleme: 03.11.2017 - 15:03
 

Gölbaşı'na 70 Bin Lale Soğanı Dikildi

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 70 bin lale soğanı dikildi. Belediye Başkanı Fatih Duruay,...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 70 bin lale soğanı dikildi. Belediye Başkanı Fatih Duruay, yaptığı açıklamada, Atatürk Sahil Parkı'na 70 bin lale soğanı dikildiğini belirterek, lalelerin ilçeye ayrı bir görsellik katacağını vurguladı.Duruay, "Gölbaşı Belediyesi olarak ilçemizin belirli yerlerine mevsimlik çiçekler dikiyoruz. Ekiplerimiz, Mart ve nisan aylarında çiçek açacak 70 bin lale soğanı dikti. Baharda çiçekler açmaya başlayacak ve ilçemiz güzel bir görünüme sahip olacak." ifadesini kullandı.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 70 bin lale soğanı dikildi. Belediye Başkanı Fatih Duruay,...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 70 bin lale soğanı dikildi.

Belediye Başkanı Fatih Duruay, yaptığı açıklamada, Atatürk Sahil Parkı'na 70 bin lale soğanı dikildiğini belirterek, lalelerin ilçeye ayrı bir görsellik katacağını vurguladı.

Duruay, "Gölbaşı Belediyesi olarak ilçemizin belirli yerlerine mevsimlik çiçekler dikiyoruz. Ekiplerimiz, Mart ve nisan aylarında çiçek açacak 70 bin lale soğanı dikti. Baharda çiçekler açmaya başlayacak ve ilçemiz güzel bir görünüme sahip olacak." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.