pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'na 100 Bin Lale Soğanı Ekildi

15.11.2018 - 13:03, Güncelleme: 15.11.2018 - 13:03
 

Gölbaşı'na 100 Bin Lale Soğanı Ekildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde belediye tarafından ilçenin çeşitli noktalarına 100 bin tane lale soğanı ekildi.Gölbaşı Belediyesi Park...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde belediye tarafından ilçenin çeşitli noktalarına 100 bin tane lale soğanı ekildi.Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ekim işlemi ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Duruay, lalelerin ilçeye görsel bir şölen sunacağını dile getirdi.Başkan Duruay, "Daha yeşil, daha güzel bir Gölbaşı için ilçemizin çeşitli yerlerine diktiğimiz sarı, kırmızı, mor, beyaz, turuncu renklerdeki 100 bin lale soğanı baharın gelmesiyle ilçemizi adeta gökkuşağı renklerine boyayacak. Gölbaşı'nda bir gelenek haline gelen rengarenk laleler bu bahar da tüm Gölbaşı'na görsel şölen sunacak." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde belediye tarafından ilçenin çeşitli noktalarına 100 bin tane lale soğanı ekildi.Gölbaşı Belediyesi Park...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde belediye tarafından ilçenin çeşitli noktalarına 100 bin tane lale soğanı ekildi.

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ekim işlemi ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Duruay, lalelerin ilçeye görsel bir şölen sunacağını dile getirdi.

Başkan Duruay, "Daha yeşil, daha güzel bir Gölbaşı için ilçemizin çeşitli yerlerine diktiğimiz sarı, kırmızı, mor, beyaz, turuncu renklerdeki 100 bin lale soğanı baharın gelmesiyle ilçemizi adeta gökkuşağı renklerine boyayacak. Gölbaşı'nda bir gelenek haline gelen rengarenk laleler bu bahar da tüm Gölbaşı'na görsel şölen sunacak." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.