pendik escort bayan
ak

Gölbaşı'dan Süper Lig'e Transfer

23.08.2017 - 13:13, Güncelleme: 23.08.2017 - 13:13
 

Gölbaşı'dan Süper Lig'e Transfer

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyespor Kulübü alt yapı takımlarında oynayan üç genç yetenek, Süper Lig ekibi Osmanlıspor'a transfer oldu. Gölbaşı Belediyespor...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyespor Kulübü alt yapı takımlarında oynayan üç genç yetenek, Süper Lig ekibi Osmanlıspor'a transfer oldu. Gölbaşı Belediyespor 14 yaş altı futbol takımında oynayan Melih Fehmican Çiğdem ve Bedirhan Ahmet Akaydın ile 15 yaş altı takımında oynayan Semih Tan'ın Osmanlıspor'a transferi dolayısıyla kulüp binasında imza töreni düzenlendi. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, törende yaptığı açıklamada, Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal’a ve yönetime teşekkür ederek, "Gölbaşımızdaki çocuklarımıza sporu sevdirerek, onlara spor yapmayı öğretiyorlar. Gençlerimiz hem ahlaki hem de fiziki olarak daha iyi eğitim alacaklar. Allah yollarını, bahtlarını açık etsin." dedi. Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal da Başkan Duruay’a spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, şöyle konuştu: "Başkanımızın verdiği desteklerle çocuklarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Yaz okullarından buralara getirip eğitim veriyoruz. Yarın çocuklarımız milli takımda ya da A takımlarda boy gösterdiğinde gurur duyacağız. Gölbaşımızdan bu gençlerimizinde çıkması ayrı bir gurur.”
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyespor Kulübü alt yapı takımlarında oynayan üç genç yetenek, Süper Lig ekibi Osmanlıspor'a transfer oldu. Gölbaşı Belediyespor...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyespor Kulübü alt yapı takımlarında oynayan üç genç yetenek, Süper Lig ekibi Osmanlıspor'a transfer oldu.

Gölbaşı Belediyespor 14 yaş altı futbol takımında oynayan Melih Fehmican Çiğdem ve Bedirhan Ahmet Akaydın ile 15 yaş altı takımında oynayan Semih Tan'ın Osmanlıspor'a transferi dolayısıyla kulüp binasında imza töreni düzenlendi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, törende yaptığı açıklamada, Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal’a ve yönetime teşekkür ederek, "Gölbaşımızdaki çocuklarımıza sporu sevdirerek, onlara spor yapmayı öğretiyorlar. Gençlerimiz hem ahlaki hem de fiziki olarak daha iyi eğitim alacaklar. Allah yollarını, bahtlarını açık etsin." dedi.

Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Hayati Çal da Başkan Duruay’a spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"Başkanımızın verdiği desteklerle çocuklarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Yaz okullarından buralara getirip eğitim veriyoruz. Yarın çocuklarımız milli takımda ya da A takımlarda boy gösterdiğinde gurur duyacağız. Gölbaşımızdan bu gençlerimizinde çıkması ayrı bir gurur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.