pendik escort bayan
ak

Gölbaşı’da Halk Oylaması Sonucu Kutlandı

16.04.2017 - 22:03, Güncelleme: 16.04.2017 - 22:03
 

Gölbaşı’da Halk Oylaması Sonucu Kutlandı

ANKARA (AA) - AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar, halk oylamasından "evet" sonucu çıkmasını kutladı.Cumhurbaşkanı Recep...

ANKARA (AA) - AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar, halk oylamasından "evet" sonucu çıkmasını kutladı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar atan vatandaşlar, seçim müzikleri eşliğinde eğlendi.AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi: "Evet oyu, milletimizin takdiri ile çıkmıştır. Yeni hükümet sisteminin, ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Gölbaşı’nda yüzde 53 oy aldık. Teşkilatlarımızın çalışması ve milletimizin Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a olan güveni, bu oy oranın sebebidir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum."
ANKARA (AA) - AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar, halk oylamasından "evet" sonucu çıkmasını kutladı.Cumhurbaşkanı Recep...

ANKARA (AA) - AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar, halk oylamasından "evet" sonucu çıkmasını kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar atan vatandaşlar, seçim müzikleri eşliğinde eğlendi.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Evet oyu, milletimizin takdiri ile çıkmıştır. Yeni hükümet sisteminin, ülkemize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Gölbaşı’nda yüzde 53 oy aldık. Teşkilatlarımızın çalışması ve milletimizin Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a olan güveni, bu oy oranın sebebidir. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Başbakanımıza çok teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.