pendik escort bayan
ak

Gölbaşı Ve Çankaya İlçelerinde Su Kesintisi

23.01.2018 - 15:43, Güncelleme: 23.01.2018 - 15:43
 

Gölbaşı Ve Çankaya İlçelerinde Su Kesintisi

Bilkent Köprülü Kavşak yapımı kapsamındaki boru değişimi çalışmaları nedeniyle Gölbaşı ilçesi ile Çankaya'nın bazı mahallelerinde su kesintisi yapılacak

ANKARA (AA) - Bilkent Köprülü Kavşak yapımı kapsamında yapılan boru değişimi çalışmaları nedeniyle Gölbaşı ilçesi ile Çankaya'nın bazı mahallelerinde yarın su kesintisi olacak.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresince (ASKİ) tarafından inşaatı devam eden Bilkent köprülü kavşak yapımı çerçevesinde boru değişimi çalışmaları yapılıyor. Devam eden deplase çalışmaları nedeniyle Gölbaşı ilçesi ile Çankaya ilçesinin İncek, Bilkent, Beytepe, Ahlatlıbel ve Üniversiteliler Mahallelerine yarın 08.00'den itibaren 24 saat süreyle su verilemeyecek.
Bilkent Köprülü Kavşak yapımı kapsamındaki boru değişimi çalışmaları nedeniyle Gölbaşı ilçesi ile Çankaya'nın bazı mahallelerinde su kesintisi yapılacak

ANKARA (AA) - Bilkent Köprülü Kavşak yapımı kapsamında yapılan boru değişimi çalışmaları nedeniyle Gölbaşı ilçesi ile Çankaya'nın bazı mahallelerinde yarın su kesintisi olacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresince (ASKİ) tarafından inşaatı devam eden Bilkent köprülü kavşak yapımı çerçevesinde boru değişimi çalışmaları yapılıyor. Devam eden deplase çalışmaları nedeniyle Gölbaşı ilçesi ile Çankaya ilçesinin İncek, Bilkent, Beytepe, Ahlatlıbel ve Üniversiteliler Mahallelerine yarın 08.00'den itibaren 24 saat süreyle su verilemeyecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.