pendik escort bayan
ak

Gölbaşı "Şehir Parkı" Projesi

17.10.2017 - 14:23, Güncelleme: 17.10.2017 - 14:23
 

Gölbaşı "Şehir Parkı" Projesi

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesindeki "Şehir Parkı" projesi, çalışmalarının devam ettiği bildirildi.Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesindeki "Şehir Parkı" projesi, çalışmalarının devam ettiği bildirildi.Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Eymir, Seğmenler ve Şafak mahallelerinin birleşim noktasında 117 bin metrekare alandaki projenin inşası devam ediyor. Bu yıl tamamlanması hedeflenen "Şehir Parkı"nın enerji ihtiyacı otoparklar üzerindeki güneş panellerinden karşılanarak, yenilenebilir enerjiye katkı sağlayacak. Park içerisinde, çocuklar için macera parkı, köprülü ada, kamp ve oyun alanlarının yanı sıra doğal hayatı öğrenme ve pentatlon alanıyla ağaç oyun evleri, oturum alanları, sosyal tesis, Eymir ve Mogan göllerini gören dönme dolap, hizmet binası ve çim amfi yer alacak. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı'na nefes aldıracak projelerle daha gelişmiş bir ilçe olmayı hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti:"Vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte kaliteli vakit geçirebilecekleri Gölbaşımızın en büyük parkını yapıyoruz. İnsanlarımız Şehir Parkı'nda şehir hayatının verdiği yorgunluğu bir nebze de olsun huzurlu bir şekilde dinlenerek atacaklar. Bunun bilinciyle ilçemize ve mahallelerimize birçok park kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Gölbaşımızın en büyük parkı olma özelliği taşıyan Şehir Parkı projesi yapımı yüzde 70'ler seviyesine ulaştı. Projede bitkisel peyzaj çalışmaları ve güneş panellerinin taşıyıcı montajları devam ediyor. Şimdiden Ankaramıza ve Gölbaşımıza hayırlı uğurlu olsun."
ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesindeki "Şehir Parkı" projesi, çalışmalarının devam ettiği bildirildi.Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesindeki "Şehir Parkı" projesi, çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Gölbaşı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Eymir, Seğmenler ve Şafak mahallelerinin birleşim noktasında 117 bin metrekare alandaki projenin inşası devam ediyor.

Bu yıl tamamlanması hedeflenen "Şehir Parkı"nın enerji ihtiyacı otoparklar üzerindeki güneş panellerinden karşılanarak, yenilenebilir enerjiye katkı sağlayacak.

Park içerisinde, çocuklar için macera parkı, köprülü ada, kamp ve oyun alanlarının yanı sıra doğal hayatı öğrenme ve pentatlon alanıyla ağaç oyun evleri, oturum alanları, sosyal tesis, Eymir ve Mogan göllerini gören dönme dolap, hizmet binası ve çim amfi yer alacak.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı'na nefes aldıracak projelerle daha gelişmiş bir ilçe olmayı hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte kaliteli vakit geçirebilecekleri Gölbaşımızın en büyük parkını yapıyoruz. İnsanlarımız Şehir Parkı'nda şehir hayatının verdiği yorgunluğu bir nebze de olsun huzurlu bir şekilde dinlenerek atacaklar. Bunun bilinciyle ilçemize ve mahallelerimize birçok park kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Gölbaşımızın en büyük parkı olma özelliği taşıyan Şehir Parkı projesi yapımı yüzde 70'ler seviyesine ulaştı. Projede bitkisel peyzaj çalışmaları ve güneş panellerinin taşıyıcı montajları devam ediyor. Şimdiden Ankaramıza ve Gölbaşımıza hayırlı uğurlu olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.