pendik escort bayan
ak

"Gölbaşı Kent Meydanı Ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni"

01.02.2018 - 13:13, Güncelleme: 01.02.2018 - 13:13
 

"Gölbaşı Kent Meydanı Ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni"

Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı belediyeleri arasında, ilçedeki Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi ve çevresinde yer alan okulların taşınarak mevcut alanın park ve meydan yapılmasına yönelik protokol imzalandı- Milli Eğitim Bakanı Yılma

ANKARA (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı belediyeleri arasında, ilçedeki Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi ve çevresinde yer alan okulların taşınarak mevcut alanın park ve meydan yapılmasına yönelik protokol törenle imzalandı.Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gölbaşı ilçesindeki bir konferans salonunda düzenlenen "Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni"nde yaptığı konuşmada, hazırlanan projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park kazandırılacağını belirtti.Proje alanındaki okulların yerine de başka bir alanda daha büyük ve güzel okullar inşa edileceğini anlatan Yılmaz, projenin Gölbaşı'na büyük değer katacağını söyledi.Yılmaz, "İmzaladığımız protokolle hem parklarla ve şehir meydanıyla birlikte Gölbaşı kazanacak hem de eğitim kurumlarıyla birlikte Gölbaşımız daha iyi, daha güzel eğitime kavuşacak." dedi.Gölbaşı'nda iki ortaokul ve dört ilkokulda ikili eğitim yapıldığını bildiren Yılmaz, "İnşaat halindeki okullarımız bittiğinde Gölbaşı'nda ikili eğitim denen bir husus söz konusu olmayacak." ifadesini kullandı. Yılmaz, değişen bilgi ve teknolojinin, binalar kadar müfredatın da değişmesini zorunlu kıldığına değinerek, "Önümüzdeki 100 yılın evlatlarımızdan istediği bilgi, beceri, değer, tutum ve davranışların hepsini evlatlarımıza kazandırmak istiyoruz ki Türkiye'de 21. yüzyıl çok daha aydınlık parlak olsun." diye konuştu. - Modern eğitim kampüsü yapılacakAnkara Valisi Ercan Topaca, Ankara'daki 2 bin 694 okulun 491'inde ikili eğitimin devam ettiğini, ikili eğitim yapılan okulların da tam gün eğitime geçebilmesi için kentte birçok yatırım yapıldığını vurguladı.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna da kent meydanından taşınan okulların yerine Gölbaşı'nda daha gelişmiş ve modern okullar yapılacağını, öğrencilerin bu sayede eğitimde daha iyi imkanlara kavuşacağını kaydetti.Bakan Yılmaz, Vali Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay "Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü" projesinin yapımı için hazırlanan protokolü birlikte imzaladılar. Projeyle, yıkılacak Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi ve yanında yer alan eski okul yapıları yerine Bahçelievler Mahallesi'nde daha modern bir eğitim kampüsü oluşturulacak.
Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı belediyeleri arasında, ilçedeki Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi ve çevresinde yer alan okulların taşınarak mevcut alanın park ve meydan yapılmasına yönelik protokol imzalandı- Milli Eğitim Bakanı Yılma

ANKARA (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı belediyeleri arasında, ilçedeki Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi ve çevresinde yer alan okulların taşınarak mevcut alanın park ve meydan yapılmasına yönelik protokol törenle imzalandı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gölbaşı ilçesindeki bir konferans salonunda düzenlenen "Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni"nde yaptığı konuşmada, hazırlanan projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park kazandırılacağını belirtti.

Proje alanındaki okulların yerine de başka bir alanda daha büyük ve güzel okullar inşa edileceğini anlatan Yılmaz, projenin Gölbaşı'na büyük değer katacağını söyledi.

Yılmaz, "İmzaladığımız protokolle hem parklarla ve şehir meydanıyla birlikte Gölbaşı kazanacak hem de eğitim kurumlarıyla birlikte Gölbaşımız daha iyi, daha güzel eğitime kavuşacak." dedi.

Gölbaşı'nda iki ortaokul ve dört ilkokulda ikili eğitim yapıldığını bildiren Yılmaz, "İnşaat halindeki okullarımız bittiğinde Gölbaşı'nda ikili eğitim denen bir husus söz konusu olmayacak." ifadesini kullandı.

Yılmaz, değişen bilgi ve teknolojinin, binalar kadar müfredatın da değişmesini zorunlu kıldığına değinerek, "Önümüzdeki 100 yılın evlatlarımızdan istediği bilgi, beceri, değer, tutum ve davranışların hepsini evlatlarımıza kazandırmak istiyoruz ki Türkiye'de 21. yüzyıl çok daha aydınlık parlak olsun." diye konuştu.

- Modern eğitim kampüsü yapılacak

Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara'daki 2 bin 694 okulun 491'inde ikili eğitimin devam ettiğini, ikili eğitim yapılan okulların da tam gün eğitime geçebilmesi için kentte birçok yatırım yapıldığını vurguladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna da kent meydanından taşınan okulların yerine Gölbaşı'nda daha gelişmiş ve modern okullar yapılacağını, öğrencilerin bu sayede eğitimde daha iyi imkanlara kavuşacağını kaydetti.

Bakan Yılmaz, Vali Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay "Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü" projesinin yapımı için hazırlanan protokolü birlikte imzaladılar.

Projeyle, yıkılacak Dr. Şerafettin Tombuloğlu Lisesi ve yanında yer alan eski okul yapıları yerine Bahçelievler Mahallesi'nde daha modern bir eğitim kampüsü oluşturulacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.