pendik escort bayan
ak

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi Başhekimine Ziyaret

16.11.2017 - 13:33, Güncelleme: 16.11.2017 - 13:33
 

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi Başhekimine Ziyaret

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Araştırma ve Geliştirme Komisyon Başkanı Nurettin Şanver, komisyon üyeleriyle birlikte Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Araştırma ve Geliştirme Komisyon Başkanı Nurettin Şanver, komisyon üyeleriyle birlikte Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Şahin’i ziyaret etti. Komisyon üyeleri, ziyarette Şahin’den hastanenin eksikleri ve yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Eksikleri hakkında bilgi veren Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Hastane yoğunluğunun, yapımı devam eden Ülkü Ulusoy Polikliniğinin tamamlanmasıyla birlikte ortadan kalkacağını ifade eden Şahin, yeni binayla birlikte poliklinik sayısının 27’den 40'a çıkacağını, bu sayede daha fazla doktorun aynı anda hizmet vereceğini söyledi.Şahin, polikliniğin çevre düzenlemesinin Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesinin desteğiyle yapıldığını sözlerine ekledi.Komisyon Başkanı Şanver ise hastanenin eksikleriyle ilgili gerekli bilgileri aldıklarını belirterek, meclis üyeleri olarak gerekeni yapacaklarını bildirdi.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Araştırma ve Geliştirme Komisyon Başkanı Nurettin Şanver, komisyon üyeleriyle birlikte Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesi Araştırma ve Geliştirme Komisyon Başkanı Nurettin Şanver, komisyon üyeleriyle birlikte Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Şahin’i ziyaret etti.

Komisyon üyeleri, ziyarette Şahin’den hastanenin eksikleri ve yapılması gerekenler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Eksikleri hakkında bilgi veren Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hastane yoğunluğunun, yapımı devam eden Ülkü Ulusoy Polikliniğinin tamamlanmasıyla birlikte ortadan kalkacağını ifade eden Şahin, yeni binayla birlikte poliklinik sayısının 27’den 40'a çıkacağını, bu sayede daha fazla doktorun aynı anda hizmet vereceğini söyledi.

Şahin, polikliniğin çevre düzenlemesinin Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesinin desteğiyle yapıldığını sözlerine ekledi.

Komisyon Başkanı Şanver ise hastanenin eksikleriyle ilgili gerekli bilgileri aldıklarını belirterek, meclis üyeleri olarak gerekeni yapacaklarını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.