pendik escort bayan
ak

Gölbaşı Belediyespor'un Yeni Başkanı Lütfü Yılmaz Oldu

27.04.2019 - 16:43, Güncelleme: 27.04.2019 - 16:43
 

Gölbaşı Belediyespor'un Yeni Başkanı Lütfü Yılmaz Oldu

ANKARA (AA) - Ankara Süper Amatör Lig ekiplerinden Gölbaşı Belediyespor Kulübünde başkanlığa Lütfü Yılmaz seçildi.Gölbaşı Belediyespor Kulübü...

ANKARA (AA) - Ankara Süper Amatör Lig ekiplerinden Gölbaşı Belediyespor Kulübünde başkanlığa Lütfü Yılmaz seçildi.Gölbaşı Belediyespor Kulübü tesislerinde yapılan genel kurulda divanın oluşturulmasının ardından faaliyet ve denetim raporları okundu. Faaliyet ve denetim raporlarının ibra edilmesinin ardından gidilen seçime Lütfü Yılmaz tek aday olarak katıldı.Yapılan seçimde kullanılan oyların tamamını alan Yılmaz, Gölbaşı Belediyespor Kulübünün başkanlığına getirildi. Yönetim kurulu ise Münir Ballı, Çimen Bayram, Ersan Er, Selami Ünlü, Suat Yaman, Muhammet Söğüt, Murat Ali Koç ve Hacı Kadir Yıldırım'dan oluştu.
ANKARA (AA) - Ankara Süper Amatör Lig ekiplerinden Gölbaşı Belediyespor Kulübünde başkanlığa Lütfü Yılmaz seçildi.Gölbaşı Belediyespor Kulübü...

ANKARA (AA) - Ankara Süper Amatör Lig ekiplerinden Gölbaşı Belediyespor Kulübünde başkanlığa Lütfü Yılmaz seçildi.

Gölbaşı Belediyespor Kulübü tesislerinde yapılan genel kurulda divanın oluşturulmasının ardından faaliyet ve denetim raporları okundu.

Faaliyet ve denetim raporlarının ibra edilmesinin ardından gidilen seçime Lütfü Yılmaz tek aday olarak katıldı.

Yapılan seçimde kullanılan oyların tamamını alan Yılmaz, Gölbaşı Belediyespor Kulübünün başkanlığına getirildi.

Yönetim kurulu ise Münir Ballı, Çimen Bayram, Ersan Er, Selami Ünlü, Suat Yaman, Muhammet Söğüt, Murat Ali Koç ve Hacı Kadir Yıldırım'dan oluştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.