pendik escort bayan
ak

Gölbaşı Belediyesi Kurban Bayramı’na Hazır

24.08.2017 - 11:58, Güncelleme: 24.08.2017 - 11:58
 

Gölbaşı Belediyesi Kurban Bayramı’na Hazır

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçedeki hazırlıkların tamamlandığı bildirildi. Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamada,...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçedeki hazırlıkların tamamlandığı bildirildi. Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamada, Haymana yolu üzeri Yavrucuk Mahallesi'nde kurulum çalışmalarına başlanan kurban pazarının hazır hale getirilerek vatandaşların hizmetine sunulduğu belirtildi. Pazarın 80 bin metrekare açık alanda kurulduğu bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Kurban pazarında 110 kurban çadırı, 5 bin araç kapasiteli otopark, 40 et askılığı, 2 dinlenme çadırı, 250 kişilik mescit, tuvalet, 4 tane sıcak sulu duş, ücretsiz baskül ve 20 kurbanlık sulama alanı bulunuyor. Belediyemiz, kurban pazarına gitmek isteyen vatandaşlar için Gölbaşı Kütüphanesi önünden bayram tarihine kadar saat 10.00, 13.00, 15.00 ve 17.00’de ücretsiz otobüs kaldıracak. Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Dairesi Başkanlığı ilaçlama ekipleri ve Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü sinekle mücadele ekipleri tarafından kurban pazarında rutin olarak ilaçlama çalışmaları devam ediyor. İlaçlama sırasında da pazar alanında oluşan kötü kokulara karşı gül esansı kokusu sıkılıyor." Açıklamada, Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü hekimi tarafından kurbanlıkların ücretsiz sağlık kontrolünden geçirildiği de belirtildi.
ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçedeki hazırlıkların tamamlandığı bildirildi. Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamada,...

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçedeki hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

Gölbaşı Belediyesinden yapılan açıklamada, Haymana yolu üzeri Yavrucuk Mahallesi'nde kurulum çalışmalarına başlanan kurban pazarının hazır hale getirilerek vatandaşların hizmetine sunulduğu belirtildi.

Pazarın 80 bin metrekare açık alanda kurulduğu bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kurban pazarında 110 kurban çadırı, 5 bin araç kapasiteli otopark, 40 et askılığı, 2 dinlenme çadırı, 250 kişilik mescit, tuvalet, 4 tane sıcak sulu duş, ücretsiz baskül ve 20 kurbanlık sulama alanı bulunuyor. Belediyemiz, kurban pazarına gitmek isteyen vatandaşlar için Gölbaşı Kütüphanesi önünden bayram tarihine kadar saat 10.00, 13.00, 15.00 ve 17.00’de ücretsiz otobüs kaldıracak. Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Dairesi Başkanlığı ilaçlama ekipleri ve Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü sinekle mücadele ekipleri tarafından kurban pazarında rutin olarak ilaçlama çalışmaları devam ediyor. İlaçlama sırasında da pazar alanında oluşan kötü kokulara karşı gül esansı kokusu sıkılıyor."

Açıklamada, Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü hekimi tarafından kurbanlıkların ücretsiz sağlık kontrolünden geçirildiği de belirtildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.