pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı Belediye Meclisinden Mehmetçik'e Destek

05.03.2018 - 18:43, Güncelleme: 05.03.2018 - 18:43
 

Gölbaşı Belediye Meclisinden Mehmetçik'e Destek

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Meclisi, bir aylık huzur haklarının Mehmetçik Vakfına bağışlanmasına karar verdi. Gölbaşı Belediye Meclisinin mart...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Meclisi, bir aylık huzur haklarının Mehmetçik Vakfına bağışlanmasına karar verdi. Gölbaşı Belediye Meclisinin mart ayı olağan toplantısı birinci oturumu, Belediye Başkanı Fatih Duruay başkanlığında yapıldı. Toplantıda, gündem dışı olarak 28 Şubat süreci ile Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde Ermenistan askerlerince gerçekleştirilen Hocalı katliamını görüşüldü. Belediye Meclisi görüşmelerin ardından MHP'li üye Ali İhsan Güçlü'nün verdiği teklifle bir aylık huzur hakkı alacaklarını Mehmetçik Vakfına bağışlama kararı aldı.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Meclisi, bir aylık huzur haklarının Mehmetçik Vakfına bağışlanmasına karar verdi. Gölbaşı Belediye Meclisinin mart...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Meclisi, bir aylık huzur haklarının Mehmetçik Vakfına bağışlanmasına karar verdi.

Gölbaşı Belediye Meclisinin mart ayı olağan toplantısı birinci oturumu, Belediye Başkanı Fatih Duruay başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, gündem dışı olarak 28 Şubat süreci ile Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde Ermenistan askerlerince gerçekleştirilen Hocalı katliamını görüşüldü.

Belediye Meclisi görüşmelerin ardından MHP'li üye Ali İhsan Güçlü'nün verdiği teklifle bir aylık huzur hakkı alacaklarını Mehmetçik Vakfına bağışlama kararı aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.