pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı Belediye Meclisi Toplandı

07.09.2017 - 19:38, Güncelleme: 07.09.2017 - 19:38
 

Gölbaşı Belediye Meclisi Toplandı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Meclisi eylül ayının 3. oturumunu tamamladı. Gölbaşı Belediyesi AK Parti Meclis Grubu'nun, Seyidi Yusuf Hazretleri’nin...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Meclisi eylül ayının 3. oturumunu tamamladı. Gölbaşı Belediyesi AK Parti Meclis Grubu'nun, Seyidi Yusuf Hazretleri’nin türbesinin yapılması için verdiği önerge gündeme alındı.AK Parti Meclis Üyesi Murat Bey Balta, yaptığı konuşmada, "Anadolu’yu Anadolu yapan, Anadolu’yu bizlere kanlarıyla, canlarıyla bilgileri ile bırakan bu eren insanlara maalesef Anadolu insanı olarak gerekli ilgiyi göstermediğimizi düşünüyorum. Vakıflar Genel Müdürlüğünü de bu işin içine katarak, Seyidi Yusuf Hazretlerini birlikte canlandıralım ve gerçekten Anadolu’nun bir erenine yakışır şekilde Seyidi Yusuf Hazretlerinin türbesini ve zaviyesini yaptırıp Bağiçi köyümüze, Gölbaşı'na ve Ankaramıza kazandıralım." ifadelerini kullandı. Diğer gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasıyla meclis oturumu tamamlandı.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Meclisi eylül ayının 3. oturumunu tamamladı. Gölbaşı Belediyesi AK Parti Meclis Grubu'nun, Seyidi Yusuf Hazretleri’nin...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Meclisi eylül ayının 3. oturumunu tamamladı.

Gölbaşı Belediyesi AK Parti Meclis Grubu'nun, Seyidi Yusuf Hazretleri’nin türbesinin yapılması için verdiği önerge gündeme alındı.

AK Parti Meclis Üyesi Murat Bey Balta, yaptığı konuşmada, "Anadolu’yu Anadolu yapan, Anadolu’yu bizlere kanlarıyla, canlarıyla bilgileri ile bırakan bu eren insanlara maalesef Anadolu insanı olarak gerekli ilgiyi göstermediğimizi düşünüyorum. Vakıflar Genel Müdürlüğünü de bu işin içine katarak, Seyidi Yusuf Hazretlerini birlikte canlandıralım ve gerçekten Anadolu’nun bir erenine yakışır şekilde Seyidi Yusuf Hazretlerinin türbesini ve zaviyesini yaptırıp Bağiçi köyümüze, Gölbaşı'na ve Ankaramıza kazandıralım." ifadelerini kullandı.

Diğer gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasıyla meclis oturumu tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.