pendik escort bayan
ak

Gölbaşı Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

05.12.2017 - 16:53, Güncelleme: 05.12.2017 - 16:53
 

Gölbaşı Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesinin aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Fatih Duruay, toplantıda yaptığı konuşmada, beyin...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesinin aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Fatih Duruay, toplantıda yaptığı konuşmada, beyin kanaması geçirerek vefat eden belediye çalışanı Tamer Aksakal'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. "5 Aralık Kadın Hakları Günü" dolayısıyla söz alan AK Parti Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı ve belediye meclis üyesi Elif Özer ise AK Parti iktidarları döneminde kadınların seçilme oranında artış olduğunu söyledi. Özer, "AK Parti hükümetinden önce 2002 yılına kadar mecliste kadın oranlarının yüzde 4,6'nın üzerine çıkmaması, mecliste kadınların yüzde 0,6 ile temsil edildiği dönemler olması, 2016 yılında geldiğimizde yüzde 14,6 oranın az ama çok değerli olduğunu göstermektedir. Siyasette kadın bugün hiç olmadığı kadar çoğunlukta." diye konuştu. Elif Özer, "Biz nüfusun yarısıyız. Nüfusun yarısını oluşturan kadınların ülkemizin karar alma mekanizmalarında ve mecliste eşit sayıda yer almasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesinin aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Fatih Duruay, toplantıda yaptığı konuşmada, beyin...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediyesinin aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Fatih Duruay, toplantıda yaptığı konuşmada, beyin kanaması geçirerek vefat eden belediye çalışanı Tamer Aksakal'a Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

"5 Aralık Kadın Hakları Günü" dolayısıyla söz alan AK Parti Gölbaşı Kadın Kolları Başkanı ve belediye meclis üyesi Elif Özer ise AK Parti iktidarları döneminde kadınların seçilme oranında artış olduğunu söyledi.

Özer, "AK Parti hükümetinden önce 2002 yılına kadar mecliste kadın oranlarının yüzde 4,6'nın üzerine çıkmaması, mecliste kadınların yüzde 0,6 ile temsil edildiği dönemler olması, 2016 yılında geldiğimizde yüzde 14,6 oranın az ama çok değerli olduğunu göstermektedir. Siyasette kadın bugün hiç olmadığı kadar çoğunlukta." diye konuştu.

Elif Özer, "Biz nüfusun yarısıyız. Nüfusun yarısını oluşturan kadınların ülkemizin karar alma mekanizmalarında ve mecliste eşit sayıda yer almasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.