pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay Kursları Ziyaret Etti

13.11.2017 - 12:43, Güncelleme: 13.11.2017 - 12:43
 

Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay Kursları Ziyaret Etti

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye bünyesinde açılan kursları ziyaret etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, eşi Hatice...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye bünyesinde açılan kursları ziyaret etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, eşi Hatice Duruay ile belediye tarafından Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen kursları ziyaret eden Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, kursiyerlerle sohbet etti ve yetkililerden bilgi aldı. Duruay, ziyaretinde yaptığı açıklamada, 18 farklı branşta verilen kurslarda 860 kursiyerin faydalandığını belirtti. Sanata ve sanatçıya önem verdiklerini dile getiren Duruay, şunları kaydetti: "Bir ülkenin bilim adamına ne kadar çok ihtiyacı varsa bir o kadar da sanatçıya ihtiyacı vardır. Biz bunu bilerek sanat kurslarımızı her geçen gün çeşitlendiriyoruz. Sanata en ufak katkımız olması için çabalıyoruz. Burada her yaştan öğrenciyi görmek bizi çok sevindiriyor. Öğrenmenin yaşı yoktur."
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye bünyesinde açılan kursları ziyaret etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, eşi Hatice...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye bünyesinde açılan kursları ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, eşi Hatice Duruay ile belediye tarafından Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen kursları ziyaret eden Gölbaşı Belediye Başkanı Duruay, kursiyerlerle sohbet etti ve yetkililerden bilgi aldı.

Duruay, ziyaretinde yaptığı açıklamada, 18 farklı branşta verilen kurslarda 860 kursiyerin faydalandığını belirtti.

Sanata ve sanatçıya önem verdiklerini dile getiren Duruay, şunları kaydetti:

"Bir ülkenin bilim adamına ne kadar çok ihtiyacı varsa bir o kadar da sanatçıya ihtiyacı vardır. Biz bunu bilerek sanat kurslarımızı her geçen gün çeşitlendiriyoruz. Sanata en ufak katkımız olması için çabalıyoruz. Burada her yaştan öğrenciyi görmek bizi çok sevindiriyor. Öğrenmenin yaşı yoktur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.