pendik escort bayan
ak

Gökçek'ten "15 Temmuz" Sunumu

26.10.2016 - 18:48, Güncelleme: 26.10.2016 - 18:48
 

Gökçek'ten "15 Temmuz" Sunumu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz ve partinin 81 ilden gelen medya tanıtım sorumlularına 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimi sırasında yaşananları sinevizyon gösterimiyle anlattı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve partinin 81 ilden gelen medya tanıtım sorumlularına, 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimi sırasında yaşananları sinevizyon gösterimiyle anlattı.Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen sunumunda, Türkiye'nin 15 Temmuz'da çok ciddi bir tehlike atlattığını, halkın desteğiyle bastırılan tek darbe teşebbüsüne şahit olunduğunu belirtti. FETÖ'cülerin saldırılarının 15 Temmuz gecesi özellikle Ankara ve İstanbul'da gerçekleştiğini ifade eden Gökçek, Ankara'da ana hedeflere bombalar atılırken, helikopterle kurşun yağdırıldığını, gece boyu mücadele verdiklerini belirtti.Gece boyunca vatandaşların, güvenlik güçlerinin, siyasilerin ve kendisinin verdiği mücadeleyi görsel ekipmanlarla anlatan Gökçek, "Allah yardım etti ve milletimiz sokağa döküldü, bu zaferi kazandık. Allah zafere dahil olan herkesten razı olsun. Bunu gittiğimiz yerlerde anlatmamız lazım. Yurt dışında bunun tam tersi anlatılıyor." diye konuştu.Gökçek, 15 Temmuz akşamı saat 22.00 civarında evine gitmek üzere Büyükşehir Belediyesi binasından çıktığında, alçak uçuş yapan jetleri gördüğünü, ne olup bittiğini anlamak için çeşitli telefon görüşmeleri gerçekleştirdiğini aktardı.Darbe girişimini öğrendiğinde ise oğlu Osman Gökçek ile görüşerek "halkı sokağa çağırma" kararı verdiklerini ifade eden Gökçek, bu sırada en çok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın nerede olduğunu merak ettiklerini ve endişelendiklerini söyledi.Sunumun ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz da, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında belediyelerin, medyanın ve halkın verdiği mücadelenin dünyada başka bir örneğinin olmadığını kaydetti.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz ve partinin 81 ilden gelen medya tanıtım sorumlularına 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimi sırasında yaşananları sinevizyon gösterimiyle anlattı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve partinin 81 ilden gelen medya tanıtım sorumlularına, 15 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe girişimi sırasında yaşananları sinevizyon gösterimiyle anlattı.

Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen sunumunda, Türkiye'nin 15 Temmuz'da çok ciddi bir tehlike atlattığını, halkın desteğiyle bastırılan tek darbe teşebbüsüne şahit olunduğunu belirtti.

FETÖ'cülerin saldırılarının 15 Temmuz gecesi özellikle Ankara ve İstanbul'da gerçekleştiğini ifade eden Gökçek, Ankara'da ana hedeflere bombalar atılırken, helikopterle kurşun yağdırıldığını, gece boyu mücadele verdiklerini belirtti.

Gece boyunca vatandaşların, güvenlik güçlerinin, siyasilerin ve kendisinin verdiği mücadeleyi görsel ekipmanlarla anlatan Gökçek, "Allah yardım etti ve milletimiz sokağa döküldü, bu zaferi kazandık. Allah zafere dahil olan herkesten razı olsun. Bunu gittiğimiz yerlerde anlatmamız lazım. Yurt dışında bunun tam tersi anlatılıyor." diye konuştu.

Gökçek, 15 Temmuz akşamı saat 22.00 civarında evine gitmek üzere Büyükşehir Belediyesi binasından çıktığında, alçak uçuş yapan jetleri gördüğünü, ne olup bittiğini anlamak için çeşitli telefon görüşmeleri gerçekleştirdiğini aktardı.

Darbe girişimini öğrendiğinde ise oğlu Osman Gökçek ile görüşerek "halkı sokağa çağırma" kararı verdiklerini ifade eden Gökçek, bu sırada en çok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın nerede olduğunu merak ettiklerini ve endişelendiklerini söyledi.

Sunumun ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz da, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında belediyelerin, medyanın ve halkın verdiği mücadelenin dünyada başka bir örneğinin olmadığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.