pendik escort bayan
ak

Göçük Altında Kalan İki İşçiyi İtfaiye Kurtardı

25.01.2018 - 09:13, Güncelleme: 25.01.2018 - 09:13
 

Göçük Altında Kalan İki İşçiyi İtfaiye Kurtardı

Polatlı'da bir evin ahırında kuyu açmak için yapılan kazı sırasında toprak altında kalan iki işçi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir evin ahırında kuyu açmak için yapılan kazı sırasında toprak altında kalan iki işçi, itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonrası kurtarıldı.Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Polatlı ilçesi Sivri Mahallesi'nde bir evin ahırında yapılan kazı sırasında Savaş B. ve Osman Ö. isimli işçilerin üzerine toprak çöktü. Göçük sonrası yaklaşık 11 metre derinlikteki kuyuda mahsur kalan işçiler, itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kurtarıldı. Ankara İtfaiyesi ekiplerinin 5 saat süren çalışmalarına AFAD ekipleri de destek verirken, kurtarılan işçiler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Polatlı'da bir evin ahırında kuyu açmak için yapılan kazı sırasında toprak altında kalan iki işçi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir evin ahırında kuyu açmak için yapılan kazı sırasında toprak altında kalan iki işçi, itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonrası kurtarıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Polatlı ilçesi Sivri Mahallesi'nde bir evin ahırında yapılan kazı sırasında Savaş B. ve Osman Ö. isimli işçilerin üzerine toprak çöktü.

Göçük sonrası yaklaşık 11 metre derinlikteki kuyuda mahsur kalan işçiler, itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kurtarıldı.

Ankara İtfaiyesi ekiplerinin 5 saat süren çalışmalarına AFAD ekipleri de destek verirken, kurtarılan işçiler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.